4 izcili banānu miziņu mēslojuma veidi istabas augiem. Augi priecēs ar skaistu ziedēšanu

Banānu mizas kompetentam puķkopim nav tikai organiskie atkritumi, kurus daudzi nosūta uz atkritumu tvertni. Tā ir ļoti vērtīga izejviela, no kuras pagatavot ļoti barojošu mēslojumu mūsu istabas puķēm.

Kāpēc banānu mizas tik plaši izmanto šim nolūkam?

Ja jūs iedomājaties, no kā tās sastāv, esmu pārliecināts, ka atbilde uz šo jautājumu jums nāks prātā. Un tā sastāv no daudzām ļoti noderīgām sastāvdaļām jebkuram augam. Tas ir kalcijs, kā arī magnijs, kālijs un fosfors.

Tās ir ārkārtīgi noderīgas minerālvielas, kas ir nepieciešamas jebkura floras pārstāvja veiksmīgai attīstībai.

Tāpēc nevajadzētu izmest banāna mizas, ja vismaz daži telpaugi rotā jūsu mājokli. Neesiet slinki un pagatavojiet tiem patiešām noderīgu mēslojumu.

Mēslojuma sagatavošana no banānu mizām. Dažas vienkāršas receptes

Ir vairākas šādu mājās gatavotu mēslošanas līdzekļu šķirnes. Turklāt jums jāzina, kā apstrādāt banānu mizas, lai visas noderīgās vielas maksimāli nodotu istabas augiem. To lielā mērā var izdarīt, ja zina, kā rīkoties ar banānu mizām.

Lasi vēl: Šajās dienās stādiet gurķus un novāciet trīskāršu ražu: Mēness kalendārs 2024. gada aprīlim

Svaiga banānu miza

Vienkāršākais variants, kā izmantot mizas šim nolūkam, ir vienkārši sagriezt tās mazos gabaliņos. Sagrieziet, kamēr tās ir svaigas un nekavējoties ierociet augsnē blakus augam.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Tajā pašā laikā viss jādara uzmanīgi, lai auga saknes netiktu ievainotas. Aptuveni 10 dienas mikroorganismi darīs savu darbu, un miziņa pilnībā nodos augsnē visas tās derīgās vielas, kas nozīmē, ka tās būs pieejamas telpaugiem asimilācijai.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment