Līgavainis pātrauc kāzu ceremoniju, lai izdarītu ŠO. Līgava asarās un viesi nespēj bilst ne vārda…

Laikā, kad Bekija bija pārņemta no laimes, ka taisās apprecēt savu sapņu vīrieti, viņa zināja, ka šī diena būs arī skumju pilna.

Bekijas dēls, Tristons, nomira, un sieviete nevarēja samierināties ar domu, ka viņš nebūs blakus viņai šajā brīnišķīgajā dienā. Tomēr Bekija nezināja, ka viņas līgavainis Kellijs Tornijs bija sagatavojis viņa neticamu, aizkustinošu pārsteigumu.

Lieta tāda, ka pēc Tristona nāves viņa sirds tika kādam jaunam puisim vārdā Džeikobs Kilbijs, kuram izmisīgi bija vajadzīga transplantācija. Tieši tas arī izglāba viņam dzīvību. Neko nesakot Bekijai, kura nekad agrāk nebija satikusies ar Džeikobu, Kellijs sazinājās ar jauno cilvēku, un palūdza būt par viņa vedējtēvu viņu kāzās.

Kad Bekija taisījās iet pie altāra, Kellijs apstādināja kāzu ceremoniju un iepazīstināja viņu ar Džeikobu. Sieviete tikās ar cilvēku, kura sirdī sitas viņas dēla sirds, bija neatkārtojamu emociju pilna. “Es zināju par pārsteigumu, – vēlāk atzinās Bekija. – Bet nekas nespēj jūs sagatavot šāda brīža skaistumam”.

Bekija ne tikai iepazinās ar Džeikobu, bet arī ar stetoskopa palīdzību pirmo reizi izdzirdēja Tristana sirdspukstus kopš brīža, kad viņš nomira. Kad Džeikobs un Beka apskāvās, viesi nevarēja noturēt asaras.

Džeikobs tāpat pateicās Tristona māsai, ka viņš ir ļoti pateicīgs par šo nenovērtējamo dāvanu, un ka viņš grasās godāt viņa atmiņu, dzīvojot veselīgu dzīvesveidu. “Mani tik ļoti aizkustināja viņa vārdi un viņa pārsteidzošais skats uz dzīvi” – viņa teica.  – Mēs nevarētu gribēt vēl labāku šīs dāvanas sargātāju”.

Cik gan lieliski, ka Bekijas dēlam zināmā mērā tomēr izdevās piedalīties savas mātes kāzās!

Lasi vēl: Lūk, kāpēc kāzās līgavai jāstāv altāra kreisajā pusē!

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment