2023. gada 29. septembrī būs vēl viens pilnmēness, ko sauc par Kukurūzas Mēnesi. Kādas ir tā īpatnības, kā arī ko šajā laikā drīkst un ko nedrīkst darīt, uzzināja informācijas portāla Dzentlmenis.lv žurnālisti.
Ņemiet vērā, ka šis ir spēcīgs astroloģisks notikums, kuru var un vajag izmantot labā, lai sasniegtu mērķus un piepildītu vēlmes.
Kad gaidāms Kukurūzas pilnmēness
Pirmais šī rudens pilnmēness iestāsies 29. septembrī pulksten 11:58. Tauta to sauc par Kukurūzas Pilnmēnesi, kā arī par Pļaujas, Kviešu, Riekstu vai Laulību Pilnmēnesi.
Septembra Pilnmēnesi sauc par Kukurūzas Mēnesi, jo Ziemeļamerikā šajā laikā novāc kukurūzu.
Ko drīkst un ko nedrīkst darīt 2023. gada 29. septembra Kukurūzas pilnmēness laikā?
Pilnmēness periodi ir ļoti svarīgi un enerģētiski spēcīgi, ir svarīgi tos pavadīt pareizi. Septembra pilnmēness nav izņēmums.
Ko ir svarīgi darīt 2023. gada 29. septembra pilnmēness laikā:
Iztīriet savu telpu – izmetiet atkritumus, izņemiet mantas un apģērbu, ko vairs nelietojat;
atlaid lietas, kas tevi velk atpakaļ, kavē tavu mērķu sasniegšanu, tostarp cilvēkus un toksiskas attiecības;
plānojiet nākamo pāris nedēļu plānu, nosakot prioritātes un pārvaldot laiku;
rūpēties par sevi, veikt kosmētiskās procedūras, maskas, vannas ar aromātiskajām eļļām, apmeklēt skaistumkopšanas salonu;
nodarbojieties ar hobijiem un garīgām praksēm.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Turīgs tēvs nolēma meitu vest pie prāta un aizsūtīja viņu strādāt par ārsti dziļā Latvijas ciematā. Kad viņš uzzināja, kā viņai tur klājas, viņš nolēma palikt!
- Ciemojoties Turcijā, redzēju, ka turienes cilvēki pie mājokļa durvju roktura piekarina maisiņu ar naudu: stāstu, kāpēc
- 29 gadus strādāju par kurpnieku: dalos ar informāciju par apaviem, kurus nekad sev nepirkšu un neieteiktu arī jums
- Pārstāj sutināt kāpostu tīteņus ūdenī vai skābajā krējumā, jo tie sanāk divreiz sulīgāki, ja tos aplej ar vienu labāku sastāvdaļu
- Smalki un gaisīgi kā ziedlapiņa, bet “pieder” viņiem: 9 maigi un “sievišķīgi” vīriešu vārdi
- Bekons būs īpaši kraukšķīgs un nesaritināsies, ja to pagatavosi ar vienu vienkāršu sastāvdaļu







