Līs zelta lietus: eksperts sešām zvaigžņu zīmēm prognozē neticamu naudas veiksmi novembrī

Eksperts nosauca sešas zīmes, kuras novembrī nopelnīs lielu naudu. Tiek prognozēts, ka kāds saņems ilgi gaidīto paaugstinājumu.

Auns

Novembris Aunam būs visai pozitīvs, enerģija ritēs pilnā sparā. Darbā būs labas izaugsmes perspektīvas. Īpašu prieku sagādās kopā ar draugiem pavadītais laiks.

Kas attiecas uz naudu, tad viss ir diezgan stabils. No mēneša vidus pieaugs ienākumi. Pēc Jaunā Mēness 13. novembrī dažiem Auniem var sākties romāns.

Kopumā zīmes pārstāvjiem mēnesis sola nopietnas pārmaiņas. Tu skaties uz pazīstamām lietām savādāk.

Vērsis

Novembrī Vēršiem vajadzētu nedaudz samazināt savu aktivitāti. Tajā pašā laikā jums būs jāstrādā vairāk. Atpūtai katastrofāli pietrūks laika. Par laimi, jūs saņemsiet pienācīgu naudas atlīdzību par savu smago darbu. Vērsis pat sāks plānot lielu pirkumu, piemēram, dzīvokli.

Bet personīgajā dzīvē ne viss būs gludi. Zīmes pārstāvji joprojām būs nervozi. Jūs atradīsit atbalstu savos draugos.

Vislabvēlīgākais periods ir mēneša pirmā puse.

 

Dvīņi

Novembrī Dvīņi bieži var ceļot darba darīšanās, nav izslēgti komandējumi komerciālos nolūkos. Šajā periodā darīsi visu iespējamo, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli. Un zīmes pārstāvjiem tas tiešām izdosies. Apzinīgi strādājušie Dvīņi saņems labu peļņu. Sāksi drošāk plānot savu nākotni. Kas attiecas uz attiecībām ar mīļoto, tad šeit var iestāties krīze.

Lasi vēl: Daži atklās īpašo atslēgu, kas atslēdz čemodānu, kurā ir nauda. Tamāra Globa nosauc zvaigznāju zīmes kuras gūs džekpotu 15. novembrī

Lasi arī: Manai omītei ēdiens pannā nekad nepiedega. Lūk, kāda bija viņas virtuves viltībiņa!

Vienkārša saruna no sirds uz sirdi palīdzēs izvairīties no strīdiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment