Līs zelta lietus: eksperts sešām zvaigžņu zīmēm prognozē neticamu naudas veiksmi novembrī

 

Svari

Arī novembris Svariem būs gana veiksmīgs, īpaši profesionālajā un finansiālajā jomā. Būs iespēja nopelnīt pieklājīgu naudu. Vienīgais ir kontrolēt savas emocijas. Labāk ir parādīt visiem savas stiprās puses – diplomātiju, spēju atrast kompromisu, ātru prātu.

Personīgajā dzīvē būs lieliskas izredzes. Svariem būs iespēja satikt dvēseles radinieku vai uzlabot attiecības ar partneri.

 

Skorpions

Daudzi Skorpioni novembrī nonāks spēcīgas finanšu plūsmas ietekmē. Jūs varēsiet nopelnīt lielu naudu. Tiesa, šim nolūkam jums būs jāpārskata ierastie darba modeļi un jārīkojas stingri. Skorpionu uzņēmēji stiprinās savu biznesu. Ja esi nodarbināts, sagaidi jaunu amatu vai nozīmīgus sasniegumus darbā novembrī. Bet paturiet prātā, ka nākamajā mēnesī jums būs smagi jāstrādā.

Personīgā dzīve šajā periodā var tikt atstāta otrajā plānā darba slodzes dēļ.

Strēlnieks

Novembris tev būs notikumiem bagāts, pārsvarā pozitīvi. Priekšplānā izvirzīsies ģimenes, radinieku un finanšu jautājumi. Darbā veiksme gaida Strēlniekus, kuri nodarbojas ar mākslu, mācībām un sabiedriskām aktivitātēm. Ja esi dzimis novembra beigās, tad sagatavojies savas popularitātes pieaugumam. Uz šī fona varēs nopelnīt arī aktīvie un drosmīgie zīmes pārstāvji.

Lasi vēl: “Lauvas ir savtīgas, Vēži ir gļēvi, un Vērsis…” Rūgta patiesība par katru zvaigžņu zīmi ​

Lasi arī: Manai omītei ēdiens pannā nekad nepiedega. Lūk, kāda bija viņas virtuves viltībiņa!

Pēc 15. datuma saņemsi vai nu dārgu dāvanu, vai naudu. Un mēneša beigās būs iespēja doties ceļojumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment