„Mūsu ananāsu” gatavo vienkārši: visas sastāvdaļas sagriež nejaušos gabaliņos, pārber ar cukuru un vāra līdz biezai konsistencei (apmēram 30–40 minūtes). Es ievārījumu konservēju metāla vāciņos. Pirmkārt, tas ir ļoti ērti, un otrkārt — tā ir vienkāršāk, ņemot vērā, cik ātri šo saldumu apēd. Starp citu, burciņas iepriekš sterilizēju cepeškrāsnī. Lai gan, ja pavisam slinkums, vienkārši pārlej ar verdošu ūdeni.
Sastāvdaļas: uz 1 kg kabaču jāliek 1 citrons,
0,5 apelsīna (pēc vēlēšanās — var arī bez apelsīna vai likt vairāk),
700 grami cukura.
Lasi vēl: Tomāti ziemai- no šīs receptes es nekad nešķiršos: sanāk ļoti garšīgi marinēti tomāti
Es nezinu, vai ievārījums saglabāsies līdz pavasarim, jo manā pieredzē to līdz ar Jaungada svētkiem visu apēd. Tāpēc, ja esi saldummīlis — ļoti iesaku izmēģināt šo recepti. Ja arī tev, tāpat kā man, ir neliels šaubas par šo recepti, pamēģini pagatavot vismaz vienu burciņu.
Tevi noteikti interesēs
- “Lai viņi paskatās!”: Raimonds Pauls sev ierastajā humorā izteicis domas par augsto ordeni, ko viņam piešķīris prezidents Rinkēvičs
 - “Nesaglabājiet kartes datus” Pēc pirkumiem “Shein” influencerei rodas nepatīkama pieredze
 - Dalījos ar Wi-Fi ar kaimiņu “uz pāris dienām” — un sapratu, ka tā bija kļūda: stāstu, kāpēc tā vairs nekad nedarīšu
 - 11 pazīmes, kas liecina par cilvēka skaisto dvēseli, un tam nav nekāda sakara ar izskatu
 - Šiem cilvēkiem ir augstākā aizsardzība pret “ļaunu aci”: viņi ir dzimuši šajos 3 datumos
 - Pirmais noteikums, vārot bietes – un vēl divi svarīgi sīkumi
 

        






