Ļoti garšīgs “smēriņš” uz maizes: tik vienkāršs un lēts, ka to gribas gatavot katrās brokastīs

Foto – ekrānuzņēmums

Sātīga un aromātiska maizīte ar gardu smēriņu ir lieliska izvēle dienas sākumam – ideāli piemērota brokastīm vai brīžiem, kad gribas kaut ko ātri un garšīgi uzkost, bet nav laika gatavot pusdienas.

Šajā rakstā dalīsimies ar recepti, kā pagatavot ļoti vienkāršu un izteikti gardu smēriņu, kura pagatavošana ir tik izdevīga, ka to gribēsies ēst pat ar karoti.

Lasi arī: Kā zināt, vai jūsu tālrunis tiek noklausīts – 5 skaidras pazīmes

Šī recepte ir ļoti vienkārša, bet smēriņš izdodas ļoti garšīgs. Receptē tiek izmantotas konservētas sardīnes, bet jūs varat izmantot jebkurus zivs konservus, kas jums pašiem labāk garšo!

Sardīnes ir izteikti aromātiskas un tām piemīt dabiska umami garša, kas padara tās īpaši pievilcīgas maizes smērēs. Sardīņu eļļainā tekstūra un garšas dziļums lieliski papildina citus sastāvdaļu elementus, piemēram, citronu, garšaugus vai majonēzi. Sardīnes ir lielisks olbaltumvielu, omega-3 taukskābju un svarīgu uzturvielu avots, piemēram, kalcija un D vitamīna. Smēre, kas pagatavota ar sardīnēm, ne tikai garšo labi, bet arī ir veselīga.

Foto – ekrānuzņēmums

Patiesais iemesls kam ir domāts olu plaukts ledusskapī

 

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās Ķeramies klāt pagatavošanai

Pagatavošanas metode:

Foto – ekrānuzņēmums

1. Novāra olas, tās atdzesē, noloba un sarīvē uz rupjās rīves.

Atklāju noslēpumu – kā vāru vistas zupu “Rižiks”, lai nūdeles neuzbriest un zupa ilgi stāv ledusskapī

2. Smalki sagriež sīpolu, aplej to ar etiķi, pievieno sāli un nedaudz cukura, atstāj uz 15 minūtēm “ievilkties”.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk