4. 150 gr. Smalki sagrieziet marinētos gurķus un pievienojiet tos pannā ar sīpoliem. Apcep 3 minūtes.
5. Smalki sagrieziet vienu ķiploka daiviņu un pievienojiet to dārzeņiem. Apcep vēl minūti un noņem no uguns.
6. Atdzesētos apceptos dārzeņus pārliek salātu bļodā. Sāls pēc garšas un garšo ar majonēzi vai skābo krējumu.
Neskatoties uz vienkāršajām sastāvdaļām, garša ir pārsteidzoša!! Pagatavo ātri, ēd vēl ātrāk. Salāti visiem dzīves gadījumiem – gan svētkiem, gan ikdienai.
Kāpēc pie mājas nekādā gadījuma nevajadzētu stādīt bērzu
VIDEO:
Sastāvdaļas:
1. Bietes – 2 gab.
2. Ola – 3 gab.
3. Sīpoli – 1 gab.
4. Marinēti gurķi – 150 gr.
5. Ķiploki – 1 daiviņa.
6. Sāls – pēc garšas.
7. Majonēze vai skābs krējums – 1,5 ēd.k. karotes.
Bietēm ir maigs aromāts, kas nav pārāk intensīvs, bet tomēr piešķir unikālu garšu salātiem. Tas palīdz akcentēt citu sastāvdaļu garšas, radot kopumā patīkamu un sabalansētu ēdienu.
Kā jums patīk šī recepte? Vai jums patika? Gaidu jūsu komentārus.
Tevi noteikti interesēs
- Taizemes skolniece pievienojās latviešu ģimenei kā apmaiņas studente – un uz visiem laikiem palika viņu sirdīs
- Ar divām virtuves sastāvdaļām padarīsi savas orhidejas skaistākas nekā jebkad agrāk
- “Mēs tos pat pagaršot negribam”: kādus ķīniešu produktus mūsu veikalos paši ķīnieši neēd
- Sēņu krēmzupa “no restorāna”: recepte no mana drauga, kas ir šefpavārs
- Kāpēc patiesībā 31. oktobra vakarā noteikti jādedzina sveces: senlatviešu rituāls, kas piesaista veiksmi un sniedz aizsardzību
- Ko par sievietes raksturu var pastāstīt vārda pirmais burts

 
        







