4. 150 gr. Smalki sagrieziet marinētos gurķus un pievienojiet tos pannā ar sīpoliem. Apcep 3 minūtes.
5. Smalki sagrieziet vienu ķiploka daiviņu un pievienojiet to dārzeņiem. Apcep vēl minūti un noņem no uguns.
6. Atdzesētos apceptos dārzeņus pārliek salātu bļodā. Sāls pēc garšas un garšo ar majonēzi vai skābo krējumu.
Neskatoties uz vienkāršajām sastāvdaļām, garša ir pārsteidzoša!! Pagatavo ātri, ēd vēl ātrāk. Salāti visiem dzīves gadījumiem – gan svētkiem, gan ikdienai.
Kāpēc pie mājas nekādā gadījuma nevajadzētu stādīt bērzu
VIDEO:
Sastāvdaļas:
1. Bietes – 2 gab.
2. Ola – 3 gab.
3. Sīpoli – 1 gab.
4. Marinēti gurķi – 150 gr.
5. Ķiploki – 1 daiviņa.
6. Sāls – pēc garšas.
7. Majonēze vai skābs krējums – 1,5 ēd.k. karotes.
Bietēm ir maigs aromāts, kas nav pārāk intensīvs, bet tomēr piešķir unikālu garšu salātiem. Tas palīdz akcentēt citu sastāvdaļu garšas, radot kopumā patīkamu un sabalansētu ēdienu.
Kā jums patīk šī recepte? Vai jums patika? Gaidu jūsu komentārus.
Tevi noteikti interesēs
- Lielākā daļa cilvēku pieļauj šo kļūdu: kur nekādā gadījumā nedrīkst uzglabāt smaržas
- Siltuma speciālisti skaidro, ko patiesībā nozīmē skaitļi uz radiatora regulatora — kļūda, ko pieļauj daudzi
- Kaķis var nosalt daudz ātrāk, nekā jūs domājat: eksperti nosauc pazīmes, ko saimnieki bieži ignorē
- Apciemoju savu bagāto tanti (68), taču uzzinot par “viesu likumu” viņas mājā, zvērēju nekad vairs tur nespert kāju
- Dzīve pēc 60 vienatnē: kāpēc vīrieši vēlas dzīvot kopā, bet sievietes — nē
- Ko speciālisti klusībā liek veļas mašīnas tvertnē, lai neatgriezeniski atbrīvotos no smakas un pelējuma









