4. 150 gr. Smalki sagrieziet marinētos gurķus un pievienojiet tos pannā ar sīpoliem. Apcep 3 minūtes.
5. Smalki sagrieziet vienu ķiploka daiviņu un pievienojiet to dārzeņiem. Apcep vēl minūti un noņem no uguns.
6. Atdzesētos apceptos dārzeņus pārliek salātu bļodā. Sāls pēc garšas un garšo ar majonēzi vai skābo krējumu.
Neskatoties uz vienkāršajām sastāvdaļām, garša ir pārsteidzoša!! Pagatavo ātri, ēd vēl ātrāk. Salāti visiem dzīves gadījumiem – gan svētkiem, gan ikdienai.
Kāpēc pie mājas nekādā gadījuma nevajadzētu stādīt bērzu
Sastāvdaļas:
1. Bietes – 2 gab.
2. Ola – 3 gab.
3. Sīpoli – 1 gab.
4. Marinēti gurķi – 150 gr.
5. Ķiploki – 1 daiviņa.
6. Sāls – pēc garšas.
7. Majonēze vai skābs krējums – 1,5 ēd.k. karotes.
Bietēm ir maigs aromāts, kas nav pārāk intensīvs, bet tomēr piešķir unikālu garšu salātiem. Tas palīdz akcentēt citu sastāvdaļu garšas, radot kopumā patīkamu un sabalansētu ēdienu.
Kā jums patīk šī recepte? Vai jums patika? Gaidu jūsu komentārus.
Tevi noteikti interesēs
- 57 gadus vecs vīrietis no Jelgavas atklāti paskaidroja, kāpēc pret vienu sievieti bija skops, bet citu veda uz kūrortiemby Rinalds Bergmanis
- Vienkāršs paņēmiens, kā padarīt veļu baltāku — vajadzīga tikai viena karote pieejamā līdzekļaby Rinalds Bergmanis
- Kuru viesi nekādā gadījumā nevajadzētu uzņemt savā mājā vairāk par vienu reiziby Rinalds Bergmanis