Pēc tam topošo saldējumu uz vairākām stundām ievietojiet saldētavā. Periodiski cienasts būs jāizņem, lai to atkārtoti samaisītu. Vēlams to darīt reizi pusstundā. Rezultātā jūs iegūsit krāšņu saldējumu – gaisīgu un ļoti apetīti rosinošu.
Šī mājās gatavotā saldējuma recepte jau izklausās gardi, bet, ja vēlaties piešķirt tai vēl vairāk garšu un tekstūras dažādību, tad varat pievienot dažas piedevas, piemēram, zemenes, mellenes, avenes, ķirši vai mellenes var tikt pievienotas pirms blenderēšanas procesa, lai iegūtu augļu saldējumu.
Santehniķis atklāja, kā pagatavot dabisku līdzekli aizsērējušu cauruļu tīrīšanai
Tāpat arī tumšā vai piena šokolāde lieliski sader ar saldējumu. Sasmalciniet to mazos gabaliņos un pievienojiet pēc tam, kad saldējums ir jau uzsalis, iegūtu tekstūru. Tāpat masai var pievienot, nedaudz kafijas, vaniļas, medu vai sāļo karameli atkarībā no personiskajām vēlmēm.
Iebiezināts piens ir ilgi uzglabājams, tāpēc tas ir vienmēr pa rokai, kad rodas vēlme gatavot saldējumu. Tas labi sader ar dažādām piedevām un aromatizētājiem, piemēram, šokolādi, augļiem, riekstiem vai vaniļu, veidojot dziļu un bagātīgu garšu. Šīs īpašības padara iebiezināto pienu par neaizstājamu sastāvdaļu, lai vienkārši un ātri pagatavotu garšīgu saldējumu mājās.
Tevi noteikti interesēs
- 91 gadu vecā kinozvaigzne Sofija Lorēna intervijā atklāja sava lieliskā izskata galveno noslēpumu: tas ir pieejams katram no mums
- Jāsavāc vai tomēr nav jāvāc rudens lapas dārzā: patiesību beidzot izskaidro agronomi
- Dzeguzes tēviņš — kā viņu patiesībā sauc
- Meteorologs un laika ziņu apskatnieks, izteica trīs iespējamos ziemas 2025-2026 scenārijus un pastāstīja, cik patiesas mūsdienās ir tautas zīmes
- Dzīvoklis Zviedrijā ar āķi: vispirms ievācies, tad gribas aizbēgt no tā, lai gan šādi dzīvo paši zviedri
- Atraktīvā Gundega Skudriņa parāda, cik ekskluzīvu dāvanu viņa saņēma savā 50. dzimšanas dienā (+ VIDEO)








