Lūk, kā aizsargāt vīriešu auglību! Kungi, ņemiet šo vērā!

Mēģinot ieņemt bērnu, daudziem pāriem nākas krietni piepūlēties. Taču šāda neatlaidība ne vienmēr dod rezultātus. Visticamāk, ka problēma ir spermā, kas daudzējādā ziņā ir sliktāka pašreizējiem stiprā dzimuma pārstāvjiem nekā viņu tēviem un vecvectēviem.

Vīriešu neauglība

Saskaņā ar medicīniskajiem pētījumiem, kopš 70. gadu vidus vīriešiem ir novērojama pastāvīga spermatozoīdu skaita samazināšanās ejakulātā, katru gadu par aptuveni 1%. Arī viņu mobilitāte katru gadu samazinās par aptuveni 0,5%. Kas stiprā dzimuma pārstāvim jādara, lai mazinātu neauglības risku? Dalāmies ar pārbaudītiem padomiem.

Aizmirstiet par sporta uzturu

Pārtika, kas paredzēta, lai ātri iegūtu muskuļu masu, negatīvi ietekmē vīriešu reproduktīvo sistēmu. It īpaši, ja produkts satur hormonālas zāles. Veselības labad labāk pilnībā atteikties no sporta uztura lietošanas.

Ēdiet vairāk jūras veltes nekā gaļu

Ār*ti atzīmē, ka vīrieši, kuri dienā apēd tikai vienu speķa gabalu, būtiski samazina savas iespējas kļūt par tēvu. Arī pusfabrikātu izmantošana ļoti negatīvi ietekmē auglību.

Tiem stiprā dzimuma pārstāvjiem, kuri vēlas palielināt savu reproduktīvo funkciju, regulāri jāēd zivis. Mencai un paltusam ir īpaši spēcīga ietekme uz vīrieša ķermeni.

Izvairieties no šauras apakšveļas

Tas viss saistās ar unikālo vīriešu reproduktīvās sistēmas struktūru. Normālai dzimumorgānu, jo īpaši sēklinieku, darbībai ir nepieciešama noteikta temperatūra. Sēklinieku temperatūrai jābūt par 3,3 grādiem zemākai par ķermeņa temperatūru, tāpēc pieguļoša apakšveļa nav tā labākā izvēle.

Stingra apakšveļa neveicina “klimata kontroles” saglabāšanu intīmajā zonā. Tāpēc vīriešiem, kuri vēlas saglabāt savu seksuālo veselību, vajadzētu pievērst uzmanību bokseršortiem.

Neizmantojiet plastmasas pārtikas traukus

Jau vairākus gadus pēc kārtas plastmasas pudeļu un taru ražošanai mūsu rūpniecībā tiek izmantota viela ar nosaukumu bisfenols A. Fakts ir tāds, ka pat nelielas šīs ķīmiskās vielas devas var kaitēt reproduktīvajai, kā arī cilvēka nervu sistēmai.

Ejiet uz sporta zāli

Japāņu ārsti apstiprina informāciju, ka vīriešiem, kuri apmeklē sporta zāli vismaz 15 stundas nedēļā, ir labāka sperma. Tajā pašā laikā jauniešiem, kuri vispār neveic regulāras fiziskās aktivitātes, spermatozoīdu kustība ir par 40% zemāka.

Sekojiet svaram

Ja ķermeņa svars ir ārpus normas (pārāk daudz vai nepietiekami daudz tauku), var tikt traucēts hormonālais līdzsvars. Rezultātā veselo spermatozoīdu skaits ejakulātā samazinās.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment