Lūk, kāpēc mazajam princim Džordžam jāstaigā šortos visu cauru gadu – pat ziemā!

Attēlos, kur redzam Kembridžas hercogu ģimeni, mazais princis Džordžs vienmēr ir tērpts gaumīgi un solīdi, un reti kurš gan ir aizdomājies, kāpēc gan mazais princis vienmēr valkā šortus, jo viņa tēlam tas vienkārši piestāv, bet ja mēs aicinātu pievērst uzmanību tam, ka zēnam šis apģērba gabals ir jāvalkā arī gada aukstajos mēnešos un bikses valkāt viņam neļauj tradīcijas? 

Mazais princis Džordžs jeb prinča Viljama un Keitas Midltones vecākais dēls šobrīd ir 4 gadus vecs zēns, kuru sabiedrībā izejam mēs vienmēr redzam ietērptu kvalitatīvā apģērbā, kas ir ne tikai solīds, bet arī ļoti gaumīgs un troņmantinieka cienīgs.

Klasiska piegriezuma šorti zēniem kļuva īpaši moderni pēc tam kā tos sāka valkāt mazais princis Džordžs, bet reti, kurš ir pamanījis, ka zēnam šāda tipa šorti ir jāvalkā ne tikai vasarā, bet arī pārējos gada mēnešos. To nosaka brītu karaļnama tradīcijas.

Izrādās, ka šis apģērba gabals liecina par zēnu piederību aristokrātiem. Pēc etiķetes un protokola, klasiska piegriezuma šorti ir jāvelk kopā ar pogājamu kreklu, puloveru, garām vai pusgarām zeķēm un klasiskiem apaviem. Kā aksesuāri var būt cepure, vējjaka, rokas pulkstenis, josta, soma.

Mazais princis Džordžs šortus pret biksēm varēs nomainīt vien tad, kad viņam apritēs 8 gadi. Šī tradīcija esot tik sena, ka tiek smiets, ka mūsdienu britu karaļnams pat neatceras tās būtību.

Lasi vēl: Lūk, kāpēc princis Džordžs un princese Šarlote nevar vakariņot pie viena galda ar saviem vecākiem – princi Viljamu un hercogieni Keitu

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment