Lūk, kas notiks nākamo 24h laikā, kad apēdīsi pāris ceptu ķiploku daiviņas!

Pirmā stunda

Pirmās stundas laikā ķiploki kuņģī sāks dalīties, pārvēršoties par pārtiku mūsu organismam.

2 – 4 stundas

Ķiploki palīdz organismam cīnīties ar brīvajiem radikāļiem un ķermenī esošajām vēža šūnām.

4 – 6 stundas

Metabolisms sāk reaģēt uz ķiploka iedarbībām, palēnām izvadot no organisma lieko šķidrumu un palīdzot dedzināt taukus.

6 – 7 stundas

Līdzko ķiploku antibakteriālās vielas būs nokļuvušas asinsritē, tās uzsāks savu darbību cīņā pret baktērijām.

8 – 10 stundas

Šajā laikā ķiplokos esošās barības vielas jau ietekmē mūsu organisma darbību šūnu līmenī un aizsargā organismu no oksidēšanās.

10 – 24 stundas

Šo stundu laikā ķiploki jau paguvuši veikt šādas darbības mūsu organismā:

  1. Palīdz regulēt holesterīna līmeni asinīs.
  2. Attīra asinsvadus un pasargā no sirds un asinsvadu slimībām.
  3. Samazina holesterīna līmeni un paaugstina asinsspiedienu.
  4. Palielina organisma dabīgās aizsargspējas un uzlabo imunitāti.
  5. Ķiploki novērš smago metālu iekļūšanu organismā.
  6. Uzlabo kaulu elastību.
  7. Tā kā ķiplokiem ir ļoti augsta uzturvērtība, tie palīdz novērst nogurumu.
  8. Uzlabo sportiskos panākumus un rezultātus.
  9. Paildzina šūnu funkcionēšanas ilgumu.

Lasi vēl: Biezpiena sieriņš, ķiploku grauzdiņi, u.c. – vai amerikāņiem garšo mūsu našķi? (+VIDEO)

Avots: abiem.lv

Leave a Comment