Lūk, kurā horoskopā piedzimst visvairāk un kurā vismazāk cilvēku! Kurā vietā ierindojas tava zīme?

Ja jūs ticat astroloģijai, tad jūsu zodiaka zīmei patiešām ir īpaša nozīme. Šodien mēs jums piedāvājam uzzināt kaut ko interesantu!

Vai jūs esat kādreiz aizdomājušies par to, cik daudz cilvēku ir dzimuši tieši tādā pašā zīmē, kā jūs? Diez vai. Izrādās, a ASV ir veikts pētījums, pateicoties kuram ir izdevies noskaidrot, kurā zīmē piedzimst visvairāk cilvēku, un kurā – vismazāk. Pievērsiet uzmanību šai tabulai! Procentuālā izteiksmē ir parādīts, kura iedzīvotāju daļa atbilst kurai zīmei.

Visizplatītākās zodiaka zīmes

  1. Skorpions – 9.6%
  2. Jaunava – 9.4%
  3. Dvīņi – 9.3%
  4. Zivis – 9.1 %
  5. Svari – 8.8 %
  6. Vēzis – 8.5 %
  7. Vērsis – 8.3 %
  8. Mežāzis – 8.2 %
  9. Auns – 8.1 %
  10. Strēlnieks – 7.3 %
  11. Lauva – 7.1 %
  12. Ūdensvīrs – 6.3 %

Nekad nebūtu domājusi, jo man apkārt ir tik daudz Ūdensvīru un Vēršu! Un tomēr, fakti ir acīmredzami. Saskaņā ar pētījumu ASV visretāk cilvēki dzimst tieši februārī. Tāpat ir izdevies noskaidrot, ka visretāk cilvēki piedzimst 25. decembrī, 22. maijā un 1. janvārī. Izrādās, ka laika posmā no 1973. – 1999. gada bieži ir bijuši gadījumi, kad tika atliktas vai aizturētas dzemdības, lai tās neiekristu noteiktās dienās. Piemēram, svētkos (25. decembris ir 1. Ziemassvētku diena).

Protams, ka šī tabula atspoguļo situāciju ASV, bet jūs varat to salīdzināt ar savu apkārtni, un pēc tam izdarīt paši savus secinājumus.

Lasi vēl: 3 horoskopa zīmju sievietes, kas to vien dara kā cenšas vīrieti palikt zem tupeles!

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment