Lūk, kuras ir tās ikdienišķās lietas, kas sagrauj ne tikai kaisli, bet arī attiecības!

Ir viegli uzturēt kaisli attiecību sākumā. Arī “seksīgumu” ir viegli saglabāt, jo tas lielā mērā ir atkarīgs no tā, cik cilvēks jūtas labi pats par sevi. Taču ar kaisli attiecībās jau ir sarežģītāk, jo ir situācijas, kad tā var zibenīgi noplakt. Tāpēc svarīgi saprast, kas ir tas, kas to kaisli bendē. Par to lasi šajā rakstā!

Nepareiza vide. Pieņemsim, ka tev padomā ir kas neķītrs ar savu partneri un tuvumā ir gulta. Jūs tiekat līdz guļamistabai un sākat skūpstīties tajā… bet pēkšņi tu izdzirdi čaukstoņu- kas tas ir?! Sauja drupaču un tukša čipsu paka. Cik kaisli rosinoši, ne? Ja vēlies kaisles pilnu nakti, pārliecinies, ka arī apkārt esošā vide tāda ir. Nekas nesaka vairāk ‘’mīlējies ar mani’’, kā svaigi izmazgāti palagi.

Partnera noraidīšana. Būt partnera noraidītam jau tā nav viegli, bet tikt noraidītam gultā – vēl smagāk. Tāpēc nākamreiz, kad partneris ir manāmi iesilis, bet tu neesi omā, pasaki to mierīgi un neaizskaroši. Tev ir visas tiesības teikt ‘’nē’’ seksam un nav jēgas darīt ko tādu, par ko nejūties 100% pārliecināts, bet labāk, ja būsi saudzīga, kad saki ‘’citu nakti’’.

Neesi negatīvs. Negatīvu komentāru izteikšana savam mīļotajam var likt viņam justies nosodītam un vērtētam,kas galīgi jūsu attiecības nepadarīs labākas. Šāda izturēšanās arī nekādā mērā neradīs kaisli. Būt intīmam ar partneri, nozīmē atklāt visu savu būtību, tātad būt arī viegli ievainojamam. Tas nozīmē, ka, ja tavs partneris jutīsies labi par sevi, tas atspoguļosies arī jūsu mīlas dzīvē. Ja tu esi īpaši nosodoša un tavs partneris jūtas nedrošs un nopelts, visticamāk, ka vēlme pēc seksa samazināsies. Tāpēc pārvērt savu negatīvismu pozitīvismā un tā vietā, lai liktu partnerim justies slikti par sevi – uzmundrini viņu.

Kaisles palaišana brīvgaitā. Nav tā, ka jebkurā attiecību posmā kaisle vienkārši ir. Lai piedzīvotu karstu un bagātīgu nakti ar partneri, tai kaut kur ir jāsākās. Un ir veltīgi gaidīt šādu nakti parādamies no nekurienes. Reizēm cilvēki aizmirst nakti piepildīt ar kaisli un nokaitētu enerģiju, jo pārāk ātri ķeras pie galvenās daļas. Tā rezultātā viņi īsā laika posmā ir nonākuši no A līdz Z, izlaizdami visus jautros burtus pa vidu. Ja tu gaidi, ka tava otra pusīte metīsies virsū tavām miesām no zila gaisa, tu kļūdies. Virzīties tuvāk mērķim nesteidzoties, ir vislabākā procesa daļa, jo tad tu baudi, nevis rij!

Pārlieku liela sevis kritizēšana. Neesi pārāk bargs pret sevi. Pašpārliecinātība ir seksīga. Un, ja tev ir problēmas par sevi tādam justies, neraizējies, katrs tajā vietā ir bijis un  ir veidi kā tu to vari labot. Tomēr seksa laikā tev vajadzētu būt attiecīgajā momentā, nevis savā galvā pārcilāt iemeslus, kāpēc jūties nedrošs par sevi. Ir svarīgi, ka vari atklāti runāt ar savu partneri par šīm nedrošībām, bet uzsākt šo sarunu intīmu momentu laikā, var likt kaislei vairs neatgriezties. Izvēlies piemērotākus brīžus, lai par to runātu ar savu partneri, varbūt pat meklē palīdzību pie terapeita vai drauga, kas var palīdzēt. Ja esi kopā ar pareizo cilvēku, vai vienkārši pieklājīgu cilvēku, viņš mīlēs tevi par to, kas esi, pat ar visām tavām nedrošībām.

Lasi vēl: 17 ilustrācijas, kas lieliski atspoguļo kaislīgas (it visā) attiecības – skaisti un iekvēlinoši!

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment