Lūk, kāda izskatās miljardiera Ričarda Brensona sala pēc vētras Irma nodarītajiem postījumiem (FOTO)

67 gadus vecais miljonārs Ričards Brensons atradās uz savas Nekera salas spēcīgās vētras laikā un atklāj, kā nu izskatās viņa lukusa klases atpūtas rezidence.

Nevienam vairs nav noslēpums, ka miljardierim, Virgin impērijas īpašniekam, Ričardam Brensonam pieder pašam sava Karību sala (viņam piederošā Nekera sala atrodas starp Britu Virdžīnu salām). Viņš par spīti visiem vētras brīdinājumiem, nolēma apmesties uz salas kopā ar savu komandu. Par laimi viņa luksus klases rezidencei ir drošs pazemes vīna pagrabs, kurā visi varēja patverties, spēlēt galda spēles un malkot vīnu, lai sevi nomierinātu un kopīgi pavadītu laiku.

Sociālajos tīklos Brensons norāda, ka ir izjutis vētras milzīgo spēku, tāpēc cik nu būs viņa spēkos palīdzēs citām vētras skarto salu iedzīvotājiem ar pirmās nepieciešamības precēm un medicīnisko palīdzību.

Zemāk attēls no vakara, kuru visa viņa komanda pavadīja vīna pagrabā, patveroties no vētras. Nākamajā lapā skaties, kādus postījumus vētra Irma nodarīja miljardiera salai!

Lasi vēl: Lūk, kāds izskatās seksīgākais un ekscentriskākais pusmūža miljardieris pasaulē! (+FOTO/VIDEO)

Pāršķir lapu, ja vēlies redzēt foto!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment