Lūk, kas notiek, kad elektroniskā cigarete uzsprāgst tev mutē (Uzmanību – nepatīkami attēli!)

e+cig+1

Daudziem cilvēkiem patīk e-cigaretes – tās ir ērtas, patīkamas un stilīgas.

Taču šis stāsts tev liks divreiz pārdomāt, pirms bāz savā mutē kaut ko ar litija bateriju.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Gintchlv</cite>

    Autor! Mosties!
    Faktus varētu palūgt- kas tā bija par elektronisko cigareti? Kā tā tika lietota, vai tika ievēroti lietošanas noteikumi?
    Nav ne kur tas noticis, ne arī kad tas noticis.
    Žēl ka tiek drukāts drukāšanas pēc…
    Iespējams ka raksta autoram vajadzētu piestrādāt pie faktu atpoguļošanas cītīgāk.

  • <cite class="fn">Gintchlv</cite>

    Plus pie sava iepriekšējā komentāra gribētu piebilst- aizejot pa norādīto avota adresi atradu ”autoratīvu” un ”uzticamu” , ”informatīvu” avotu!
    Tiesa raksta orģinālu neatradu…

  • <cite class="fn">Inga</cite>

    Man atkal rodas tāds jautājums : Kā pie velna viņš to dabūjis gatavu, es ari smēķēju elektronisko, bet skatoties pēc manas elektroniskās cigaretes, sanāk ka viņš savējo ir bāzis ar baterijas galu mutē un gājis gulēt, pie kam gulējis tieši uz to sejas pusi, jo pīpējot šo brīnumu tā kā vajadzētu šādus apdegumus un caurumu nu nekā nevar dabūt, ja nu vienīgi tas nav bijis dinamīts….

  • <cite class="fn">Mārtiņš</cite>

    Piebiedrošos. Raksts tukšs un bez jebkāda paskaidrojuma. TO pašu varētu ari uzrakstīt par mobilajiem telefoniem, kuri sprāgst gan rokās, kabatās un sejā. Bet ļoti liela starpība kā tas tiek ekspluatēts, kur un no kā pirkts un kas ar to darīts….

    Ja šis muļķis nopirma lētākās mazas jaudas baterijas un lietoja pie ekstrēmā sub ohm pariktē….nav brīnums. Kamēr baterijas tiek lietotas tikai un vienīgi priekš lukturīša vai elektroniskajiem svariem, jūs pat neapzinaties, kas var notikt ar vecu bateriju…. Un pirms sāk lietot elektroniskās cigaretes….pat nē, personālos tvaicētājus, tad vispirms kādu dienu jāvelta ar iepazīšanos visā tanī padarīšanā. Un pat zaļākajaam iesācējam, kurš nopircis uzreiz mehānisko modu vai box modu, OBLIGĀTI būtu jāzin, kā darbojas baterijas un vismaz no lietpratējiem uzzināt, kāda tipa bačas der viņa izvēlētajam buildam. Piemēram, mech modā lieto unprotected baterijas, Tev pašam jāseko līdzi lai pa daudz neizlādējas, jo labākajā gadījuma tu tik nokausi bačas ļoti ātri, otrs jabūt pa rokai multimetram, ar kuru sekot līdzi vai bača nesāk kādā brīdī aizdomīgi uzvesties…..un tas ir tikai ļoti mazs kumosiņš no visa, ko vajadzētu zināt pievēršoties personālajiem tvaicētājiem.

    Gan jau kārtējais daunis, kas domāja paspīdēt ar lieliem mākoņiem, bet kapiku pisa, redz kur rezultāts….

    nākošais raksts, ko vajadzētu uzdrukāt, varētu būt par Fiskar, kā viņu cirvis pārsita kāju boldai govij, kura mācījās skaldīt malku…

  • <cite class="fn">Mulkibas</cite>

    Nav ko sūtīt dranķus no ķīnas.!!!

Leave a Comment