Mēs visi zinām, ka kafijai ir savas neaizstājamas priekšrocības mūsu straujajā un stresa pilnajā ikdienas dzīvē. Tā pat ir tik laba, ka var novērst zarnu slimības un tajā pat ir atrastas vielas, kas samazina iespējamību saslimt ar vēzi.
Tomēr, pavisam cita ietekme parādās tad, ja kafija tiek dzerta pirms ir ieturēta pienācīga maltīte. Precīzāk sakot, tā pastiprinās skābju veidošanos mūsu gremošanas sistēmā, kas noved pie tā, ka kuņģis sāk kairināt pats savu gļotādu, radot nepatīkamas izjūtas vēderā.
Ja pēc kafijas iedzeršanas, tu drīz pēc tam ieturi maltīti, tad kuņģim būs grūtāk ar to tikt galā, jo tas jau būs sakairināts un vairums skābes būs jau izdalījies. Organisms saskaras ar olbaltumvielu šķelšanu problēmu, kas noved pie vēdera pūšanās, sāpēm un, ilgākā laikā piekopjot šādus ēšanas paradumus, var novest pat pie resnās zarnas audzēja.
Avots: trendingstylist.com
NU un ko darīt, nedzert kafiju tukšā dūšā, bet ar ko tad sākt, ar rupjmaizi+speķi, tad kafiju???
No riita pamozhos,man eest negribaas,bet kafiju es dzeru katru riitu,brokastis eedu tikai peec 4-raam st.
Silkti nejuutos!