Māte noslīcina 7 gadus veco meitu viņas mazā brāļa priekšā viena neticami stulba iemesla dēļ

fsdfcs

Kad mazā Adrianna Huto noslīka, sākumā visi domāja, ka tā ir tikai traģiska nelaime, par kuru tagad sēro visa ģimene. Viņas māte Amanda, kurai tad bija 27 gadi, esot centusies meitenīti glābt, taču neveiksmīgi. 

Mazā meitene noslīka piemājas baseinā. Māte sākotnēji stāstīja, ka Adrianna zvejojusi no baseina kukaiņus, pārkritusi pāri malai, iekritusi baseinā un tādējādi noslīkusi.

Sākumā visi tam ticēja, taču, kad tika intervēts jaunākais brālis Eidžī (AJ), atklājās, ka patiesībā notikums ir pavisam citāds. Mazais puisēns skaidri atcerējās to, ka māte viņa māsu noslīcinājusi, turot viņas galvu zem ūdens. Intervijās viņš pat uzlicis roku uz pieres, lai parādītu, kā Amanda turējusi Adriannas seju zem ūdens.

Eidžī zināja pateikt arī iemeslu, kāpēc viņu māte vēlējusies Adriannu noslīcināt. Izpētot visas detaļas, policija un tiesa nonāca pie pārliecības, ka mazā puisēna stāsts ir patiess un tam nav iemesla neticēt. Tagad Amanda saņem pelnītu sodu sieviešu cietumā Teksasā – nesen ir beigušās visas tiesas prāvas un viņai piešķirts mūža ieslodzījums.

Bet kāpēc Amanda meitu noslīcināja? To uzzini, šķirot nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment