Maestro Raimonds Pauls vairs nebrauc ar auto; Atklāts, kur palicis viņa bmw?

 

Raimonda Paula autovadītāja pieredze sasniedz jau vairāk nekā 40 gadus — viņš ir braucējs kopš 1962. gada. Interesanti, ka autoskolā viņš mācījās kopā ar aizgājušo sievu Lanu, kura autovadītāja apliecību ieguva pat nedaudz ātrāk. Tomēr pēc pusgada Suhumā Lana tika apzagta — no viņas somas tika izņemts maks ar visu apliecību.

 

Vairāk nekā 40 gadus Pauls ir mainījis daudzas automašīnas, tostarp vairāki Moskviči, Volgas dažādās krāsās un dažādu modeļu Žiguļi. Maestro regulāri bija mainījis savas automašīnas ik pēc diviem trim gadiem, un viņš uzskata, ka visērtāk braukt ar “BMW” markas džipu.

Pirmā mašīna, kas piederēja Paulam, bija moskvičs, un Lana to bija atcerējusies to kā riebīgi zaļu. Tālaik Raimonds un Lana dzīvoja Pārdaugavā, uz Kalnciemu ielas, un viņiem bija garāža kinoteātra “Imanta” sētā.

Lasi vēl: Diemžēl Aprīļa vidū šīs divas zodiaka zīmes zaudēs visus savus ietaupījumus un paliks bez naudas

Vēlāk Pauls vēlējās iegādāties ārzemju automašīnu, taču padomju laikā tas nebija iespējams. Tiklīdz parādījās iespēja, viņš iegādājās kādu Mercedesu, bet tā bija tik veca un sabojāta, ka prasīja pilnīgu pārbūvi — grīda bija rūsējusi un visur bija bojājumi. “Viņš pat ar to mašīnu nevarēja braukt — to atdeva Viktoram Kulbergam muzejā. Kopš tā laika viņam ir nepatika pret vecajām mašīnām, tāpēc viņš maina auto tik bieži,” bija stāstijusi Lana kādā intervijā.

Lasi vēl: Nepārprotamas pazīmes, kas norāda uz skaudīgu cilvēku, kurš jūs slepeni ienīst

Raimonds Pauls agrāk baudīja braucienus ar savu lielo un ērto BMW, bet tagad viņš ir nodevis savu džipu citam cilvēkam.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Paula džips brauc pa ielām, bet bez paša komponista pie stūres. Kurš tagad ar to brauc?

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment