Maģiskās eņģeļu stundas no 27.- 29.septembrim: kā ar augstāko spēku palīdzību pasargāt sevi no ļaunas acs

Minētajā periodā nostiprināsim enerģētisko saikni ar saviem eņģeļiem, mūsu augstākajiem patroniem. Lai tie palīdzētu mums pasargāt sevi no ārējās negatīvās ietekmes, piemēram, ļaunas acs. Par šo negatīvo parādību pastāstīšu nedaudz zemāk šajā rakstā.

Eņģeļu stundas septembrī

27. septembrī eņģeļu stunda ilgst no 11:15 līdz 12:05. Ir brīži, kad nonākam strupceļā un jūtamies bezspēcīgi dzīves grūtību priekšā. Šādos brīžos piesauc savu eņģeli un lūdz spēku un palīdzību, lai ieraudzītu izeju un rastu risinājumu. Vai vienkārši nomierini savu satraukto dvēseli.

28.septembrī vēlreiz lūdzam spēku, lai tiktu galā ar plānotajām aktivitātēm un veiksmi it visā. Eņģeļu stunda ilgst no 10:42 līdz 11:35.

 


29. septembrī iededzam svecīti, piesaucam savu eņģeli, pateicamies viņam. Bet pēc tam lūdzam aizsardzību pret negatīvu ietekmi. Iztēlojies sava eņģeļa spožos spārnus, kas tevi aizsargā. Eņģeļu stunda ilgst no 18:30 līdz 19:15.

Lasi vēl: Triks, kāpēc šīs kotletītes ir tik spilgtas un garšīgas: slepena rudens recepte

Ļauna acs un tās pazīmes

Mēs atrodamies pastāvīgā enerģijas apmaiņā ar telpu ap mums: cilvēkiem, ar kuriem kopā strādājam un mijiedarbojamies, dabu, debesīm, zemi. Šie enerģētiskie savienojumi jeb kanāli kā tievs neredzams tīkls visu saista kopā, tajā ir gan gaiši pavedieni, gan pelēki un tumši.

Tumšie ir negatīvie izplūdes kanāli. Tie tiek ievadīti cilvēka novājinātajā enerģijas struktūrā. Kas tad vājina cilvēka enerģētiku? Stress, tumšas domas, depresija, bailes, bēdas utt.

Bet ļauna acs ir kaut kas nedaudz savādāks. Tā ir negatīvas enerģijas receklis, kas bojā tavu enerģētisko telpu un enerģijas centrus. Ļauna acs rodas gan acīmredzamas, gan slēptas skaudības un dusmu dēļ. Bet tā tev nekaitēs, ja būsi enerģētiski viengabalains.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment