Mags Aleksandrs Šeps atklāj, ka oktobra vidus un tā beigas būs ļoti grūtas šīm 5 zvaigžņu zīmēm

2024. gada oktobris solās būt intensīvs astroloģiski ar tādiem lieliem kosmiskiem notikumiem kā Saules aptumsums Svaru zīmē 2. oktobrī, Jupitera retrogrāds sākas 9. oktobrī un pilnmēness Aunā 17. oktobrī.

Šie notikumi kopā ar Skorpiona sezonas atnākšanu 22. oktobrī sola transformācijas enerģiju visām zodiaka zīmēm. Tomēr ne visi varēs viegli tikt galā ar šo kosmisko vilni. Dažiem oktobra astroloģija būs īpaši izaicinoša.

Šeit ir piecas zīmes, kuras, visticamāk, pēc maga Aleksandrs Šepsa domām saskarsies ar saviem grūtākajiem izaicinājumiem šajā mēnesī un kāpēc.

1. Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Oktobris Aunam var nest daudz emociju, galvenokārt pateicoties Saules aptumsumam Svaros, jūsu pretējā zīmē. Šis aptumsums satricinās jūsu attiecības, liekot jums pārdomāt romantiskas partnerattiecības vai ciešas draudzības.

Jūs varat justies krustcelēs mīlestībā vai partnerattiecībās, nezinot, kurā virzienā izvēlēties. Turklāt pilnmēness tavā zīmē 17. oktobrī izcels tavas vēlmes un ambīcijas, taču var radīt konfliktus ar apkārtējo cerībām.

Nepieciešamība pēc neatkarības un sadarbības būs šī mēneša galvenā tēma Auniem. Atrast līdzsvaru starp personīgajiem mērķiem un attiecību vajadzībām nebūs viegli, un jums var šķist, ka jūs velk pārāk daudzos virzienos.

 

2. Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Kā 2. oktobra Saules aptumsuma pavēlnieks, Svari neērtās situācijās nonāks uzmanības centrā. Aptumsums jūsu zīmē radīs dziļus jautājumus par jūsu identitāti un to, kā jūs parādāties pasaulē. Jums var rasties kārdinājums veikt būtiskas izmaiņas savā dzīvē neatkarīgi no tā, vai tā ir karjera, izskats vai personiskās attiecības, taču kosmoss var nepadarīt šo pāreju tik gludu, kā jūs vēlētos.

Tā kā 9. oktobrī sākas Jupitera retrogrāds, sagaidiet kavēšanos savos plānos, īpaši attiecībā uz personīgo izaugsmi vai ilgtermiņa mērķiem. Jums būs jāpārdomā, kas jums patiešām ir svarīgs. Spiediens attaisnot citu cerības un palikt uzticīgam sev šajā mēnesī būs īpaši spēcīgs, un jūs varat justies vairāk apmaldījies nekā parasti.

 

3. Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpiona sezona sākas 22. oktobrī, taču pirms tam jums būs jāsastopas ar dažiem izaicinājumiem. Aptumsums un Jupitera retrogrāds var pamodināt slēptās bailes, raizes vai pagātnes problēmas, kas, šķiet, ir atrisinātas. Kā ūdens zīme Skorpions mēdz internalizēt emocijas, taču šī mēneša enerģija var piespiest jūs saskarties ar lietām, no kurām esat izvairies.

Pilnmēness Aunā mudinās pārbaudīt savu veselību un ikdienas paradumus. Jūs varat justies pārņemts ar pienākumiem vai jums ir grūtības atrast līdzsvaru savā ikdienas dzīvē. Svarīgi, lai Skorpions atcerētos par sevi parūpēties gan emocionāli, gan fiziski, pat ja oktobra nasta šķiet smaga.

Rīdzinieki ievēro aizdomīgu vīrieti, un vēlāk viņus sagaida nepatīkams pārsteigums

4. Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāži ir pieraduši kontrolēt sevi, bet oktobris pārbaudīs tavu pacietību. Saules aptumsums 2. oktobrī smagi skars tavu karjeru un profesionālo dzīvi, nesot negaidītas pārmaiņas vai aizkavēšanos. Jums var šķist, ka jūsu centieni nedod rezultātus vai ka jūsu centieni tiek iedragāti. Jupitera retrogrāds radīs kavēšanās un neapmierinātības sajūtu jūsu karjeras progresam, liekot jums justies tā, ka nekas nevirzās uz priekšu.

Patiesi izdevusies nedēļa sagaida šīs 3 Zvaigžņu zīmes no 2024. gada 7. oktobra līdz 13. oktobrim

Oktobrī Mežāžiem galvenais būs iemācīties pielāgoties pārmaiņām – kas šai zemes zīmei ne vienmēr nāk viegli. Mēģināt saglabāt stabilitāti, kamēr zeme virzās prom, būs izaicinājums, taču ir svarīgi saglabāt elastību.

 

5. Vēzis (21. jūnijs–22. jūlijs)

Oktobra astroloģiskie notikumi Vēžiem aktualizēs dziļas emocionālas tēmas, īpaši saistībā ar mājām, ģimeni un tavu iekšējo drošību. Saules aptumsums Svaru zīmē var satricināt jūsu dzīves situāciju, ģimenes dinamiku vai pat komforta sajūtu jūsu personīgajā telpā. Ir pienācis laiks pārdomāt savas saknes un pamatus, taču process var šķist neilgtspējīgs.

Pilnmēness Aunā 17. oktobrī radīs spriedzi starp tavām karjeras ambīcijām un mājas dzīvi, liekot meklēt labāku līdzsvaru. Jutīgai zīmei, piemēram, Vēzim, šis konkurējošais spiediens var izraisīt emocionālu stresu. Jūs varat justies ievilkts starp savām personīgajām vajadzībām un profesionālajiem pienākumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment