Tāds gardums… Es pirmo reizi kad nogaršoju teicu, ka nekad neesmu ēdis gardāku un maigāku pastēti. Un viss noslēpums ir vienkāršā produktā
Recepte ir brīnišķīga. Šodien gatavosim šo gardumu kopā — ātri un vienkārši. Pēc tam noteikti paši to gatavosiet gan brokastīm, gan uzkodām, gan pat svētku galdam. Tas ir ļoti garšīgi, vienkārši un ātri.
Visas sastāvdaļas un to daudzums ir, kā vienmēr, pašās beigās. Turpat esmu jums atstājusi vēl dažus papildu pārsteigumus. Ja jums patīk šādas vienkāršas un ātras receptes bez liekām sarežģītībām, tad šī būs tieši laikā.
✅ Ko un kā darām
Tātad, sākam gatavot. Pirmais, kas mums jādara – jāsagatavo sīpoli ar burkāniem. Sagriežam sīpolu un burkānu, liekam pannā ar augu eļļu. Apcepinām uz lielas uguns 2–3 minūtes.
Un te nāk tas pats noslēpumainais produkts, dēļ kura viss vispār tika uzsākts. Jūs nekad neuzminēsiet, kas tas ir. Bet šo produktu pārdod gandrīz visur, un jūs to esat redzējuši tūkstoš reižu. Draugi, tās ir vistu sirdis. Jā, tās tagad ir krietni sadārdzinājušās. Bet ticiet man – šajā receptē tās ir tā vērtas. Ko mēs ar tām darām?
Tās kārtīgi noskalojam, pārgriežam gareniski uz pusēm, izņemam visu lieko (plēvītes utt.), un vēlreiz kārtīgi izskalojam. Tas nav grūti.
Liekam sirsniņas pannā pie sīpoliem un burkāniem. Apcepinām visu kopā 8–10 minūtes uz tās pašas uguns. Šāds laiks ir pietiekams, lai viss kārtīgi izceptos. Sirsniņas pašas par sevi ir ļoti maigas un mīkstas.
Pavisam beigās izspiežam ķiploku caur spiedi un pievienojam mazliet garšvielu. Tās ir kaltēti aromātiskie garšaugi un muskatrieksts. Viss. Ļaujam sirsniņām nedaudz atdzist.
Tad pārceļam visu blenderī. Ja blendera nav, var izmantot arī parastu gaļas mašīnu. Pievienojam sviestu, sāli un piparus pēc garšas. Samaļam visu pastētē. Ja malām ar gaļas mašīnu, tad vēlams darīt to divreiz, lai tekstūra būtu viendabīga un bez gabaliņiem.
Un viss! Liekam pastēti kādā ērtā traukā un nogaršojam!
Draugi, tas ir tik garšīgi. Es nekad neesmu ēdusi maigāku un izsmalcinātāku pastēti. Un visi, kas to pagaršo, saka to pašu. Visinteresantākais – neviens nespēj uzminēt, no kā šī brīnišķīgā pastēte gatavota.
Lasi vēl: Marinētu gurķu un kefīra sacepums – ko tādu nebiju gatavojis, bet tagad zinu, ka gatavošu vēl un vēl
Gatavojiet šo gardumu un – labu apetīti visiem! Bet sastāvdaļas ir šeit. Tikai nesteidzieties aizvērt šo recepti — priekšā vēl pāris gardumi, kurus noteikti vērts apskatīt un pagatavot.
Lasi vēl: Armēņu šašliks – kāpēc tas pagatavojas visātrāk: pārbaudīta marināde un gatavošanas knifi
✅ Kas un cik daudz nepieciešams:
Vistu sirdis – 350 g
Sīpols – 100 g
Burkāns – 100 g
Ķiploka daiviņas – 2 gab.
Sviests – 50 g
Sāls, pipari – pēc garšas
Muskatrieksts, kaltēti garšaugi – pa ½ tējkarotes
Noteikti pamēģiniet šo recepti – tā kļūs par vienu no jūsu iecienītākajām. Lai labi garšo un lai gatavošana sagādā prieku!