Pagatavošanas gaita:
Vispirms bļodā saputo olas ar sāli un 300 gramiem cukura, līdz cukurs pilnībā izšķīst. Tad pievieno kefīru un labi samaisa. Ielej maisījumā augu eļļu un vēlreiz kārtīgi samaisa.
Pakāpeniski mīklā iesijā 800 g miltu, sadalot tos divās daļās. Miltiem pievieno cepamo pulveri un vanilīnu.
Izsmērē cepšanas formu ar eļļu un izklāj pirmo mīklas pusi.
Mīklu vienmērīgi izlīdzina pa apakšu un uz tās uzklāj ievārījuma kārtu.
Pārējo mīklas daļu ielieciet konditorejas maisiņā un uzmanīgi izveidojiet kārtu uz ievārījuma.
Atsevišķi samaisa sviestu ar pārējiem miltiem un cukuru, sasmalcina drupatas un pārkaisa pāri kūkai.
Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 40 minūtes.