Kā atgūt ilgstoši lietotu glāžu un galda piederumu spīdumu: ļoti vienkāršs triks

Glāzes un galda piederumi laika gaitā var izskatīties blāvi, neskatoties uz to, ka tos mazgā trauku mazgājamajā mašīnā.

Svētku laikā ir svarīgi, lai viss, ko liekat uz galda, izskatītos nevainojami. Glāze, kas nav dzidra, vai nenopulēts nazis var sabojāt mūsu svētku noskaņu, pat ja viesi to nepamana.

Lai glāzēm un galda piederumiem palīdzētu atgūt nevainojamu mirdzumu, iesakām izmantot triku, ar kuru ir dalījušies stikla kopšanas eksperti.

Kāpēc galda piederumi un glāzes kļūst nespodras

Pēc mazgāšanas trauku mazgājamajā mašīnā glāzes un galda piederumi zaudē savu mirdzumu daudz biežāk, nekā mēs vēlētos. Tas var notikt vairāku iemeslu dēļ, piemēram, cietā ūdens, pārāk daudz mazgāšanas līdzekļa vai pat veca mazgāšanas līdzekļa izmantošana un trauku mazgājamās mašīnas pārslogošanas dēļ.

Kā novērst problēmu?

Taču visas šīs problēmas var atrisināt. Ja jūsu apkaimē ir ciets ūdens, varat uzstādīt ūdens mīkstinātāju. Tas novērsīs kaļķakmens veidošanos caurulēs.

Ir svarīgi pareizi ielādēt trauku mazgājamo mašīnu. Pārslodze var bloķēt smidzinātājus, kā rezultātā mazgāšana var būt nepareiza. Centieties nenovietot šķīvjus un traukus vienu uz otra, atstājot pietiekami daudz vietas ap katru priekšmetu.

Jums arī jāregulē izmantotā mazgāšanas līdzekļa daudzums, nevēlaties pārspīlēt un pievienot vairāk mazgāšanas līdzekļa, nekā norādīts instrukcijā.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kas kļūst finansiāli bagātas pēc 50 gadu vecuma

Kā atgūt mirdzumu

Lai palīdzētu atgūt spīdumu jūsu iecienītākajām galda piederumiem un glāzēm, eksperti ir ieteikuši pievienot klāt folijas gabaliņu. Ja galda piederumu nodalījumam pievienosiet sarullētu folijas gabaliņu, tas patiešām palīdzēs tiem piešķirt papildu spīdumu.

Folijā esošais alumīnijs oksidē mazgāšanas līdzekli, kas palīdz noņemt pat visizturīgākos traipus. Folija palīdzēs arī glāzēm izskatīties tīrām un spīdīgām, taču pārliecinieties, ka folijas gabaliņš nav pārāk mazs un neiesprūst ierīcēs.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment