Nebijusi metode, kā ekoloģiski un efektīvi atbrīvoties no pelējuma mājoklī

Nav noslēpums, ka, ja uz sienām ir pelējums, tas var negatīvi ietekmēt labsajūtu. Tāpēc tas ir jānovāc pēc iespējas ātrāk. Ja vēlaties atbrīvoties no pelējuma, neizmantojot ķimikālijas, izmantojiet šo vienkāršo recepti!

Kā atbrīvoties no pelējuma

Pelējums ir īpašs sēnīšu veids. Tas rodas, sadaloties pārtikai, kā arī augsnē, un tas iznīcina materiālus, uz kuriem tas veidojas. To piesaista mitras telpas, tāpēc nav nekāds brīnums, ja to atradīsiet savā vannas istabā: mitrums veicina aktīvu sēnītes augšanu.

Šeit ir metode, kā efektīvi un ātri atbrīvoties no netoksiskā pelējuma (sugas, kas neizplata mikotoksīnus). Kas ir šī slepenā sastāvdaļa? Tējas koka eļļa. Tā tiek izmantota jau gadsimtiem ilgi. Tagad to izmanto daudzos veidos.

Lai cīnītos ar pelējumu, jums būs nepieciešams:

2 tējkarotes tējas koka eļļas

2 tases ūdens

Kokvilnas audums

Tukša pudele ar izsmidzinātāju.

Lasi vēl: Kā atgūt ilgstoši lietotu glāžu un galda piederumu spīdumu: ļoti vienkāršs triks

Līdzekļa pagatavošana un lietošana:

Ielej pudelē divas tējkarotes eļļas un divas glāzes ūdens, aizver vāciņu un sakrata.

Izsmidziniet šķīdumu uz pelējuma skartajām vietām un atstājiet to uz dažām stundām.

Ar kokvilnas drānu rūpīgi noslaukiet visas apstrādātās vietas. Dažreiz, izmantojot šo metodi, izmanto žāvēšanu ar gaisu, nevis žāvēšanu ar drānu. Atkārtojiet 2-3 reizes.

Šī metode ir diezgan vienkārša, bet ļoti efektīva. Tomēr, ja jums ir aizdomas, ka pelējums ir izplatījies tur, kur to nevar redzēt, vai ir pieaudzis līdz satraucošiem apmēriem, noteikti izsauciet profesionāļus!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment