Daudzi ārvalstīs dusmīgi un pārsteigti par Dona tikšanu uz Eirovīzijas lielo finālu; “Latvijas tikšana ir neticamākais rezultāts”

Latvijā ir liels priekš par Dona pelnīto tikšanu uz lielo Eirovīzijas finālu, tomēr ārvalstīs ne visas atsauksmes, kas ir dzirdamas, ir pozitīvas. 

 

Pārsteidzoši daudzi skatītāji internetā izsaka pārsteigum un pat dusmas, ka Latvija ir tikusi finālā, kamēr daudzi citi dalībnieki palikuši ārpus līnijas.

 

Galvenokārt gan šāda reakcija  saistāma ar to, ka attiecīgo cilvēku favorīti vai pārstāvētā valsts palikusi aiz līnijas, kamēr Latvijas tikšana daudziem ir liels pārsteigums. Vienlaikus, protams netrūkst arī pozitīvu atsauksmju par Dona sniegumu un t6ikšanu finālā.

Piemēram viens X lietotājs uzskata, ka Latvijas tikšana finālā ir neticamākais kvalificēšanās gadījums kāds jebkad noticis.

“Kādā veidā Latvija tik iekšā, bet Malta Nē? Es esmu super dusmīgs? Kurš ellē ratā tur balsoja?” raksta platformas X lietotājs Ivo no Bulgārijas.

“Ar 15% iespēju kvalificēties finālam, Latvijai bija mazākās izredzes tikt uz finālu, kopš šādi dati tika vākti”, raksta Olivers no Horvātijas.

“Finālā nav Beļģijas, Maltas, Dānijas un Čehijas, bet tika Latvija un Izraēla? Atvainojiet, bet kas notiek? ” Džonatans no Īrijas.

“Gruzija, un arī nezinu kādā veidā Latvija ir lauzušas savu nekvalificēšanās sēriju” raksta Rims no Norvēģijas.

Bet protams ir arī daudzas pozitīvas atsauksmes! Piemēram, Toms izsaka prieku, ka negatīvā Latvijas, Īrijas un Gruzijas sērijas ir lauztas.

Tāpat prieku izsaka simtiem citu lietotāju! Kopumā reakcijas uz Dona tikšanu ir maisījums starp milzīgu pārsteigumu, prieku, neizpratni un brīžiem – dusmām!

Lasi vēl: Cepamā soda – palīgs dārzā

Piedalies arī mūsu aptaujā un pasaki savu reakciju – biji vai nē pārsteigts!

Vai esat pārsteigti, ka Dons kvalificējās Eirovīzijas finālam?

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment