Rādu- ko gatavoju viesiem kā pamatēdienu: nepērku dārgus produktus, viss ir vienkārši (parasto kartupeļu neparasta pasniegšana)

Mēs šo ēdienu saucam par “brīvdienu- svētku kartupeļiem”, jo gatavojam to tikai brīvdienās. Priekšrocība šeit ir tā, ka sastāvdaļas ir ļoti vienkāršas, un šie kartupeļi izskatās ļoti skaisti un neparasti. Svinīgi! Šo ēdienu varat pagatavot iepriekš un pirms pasniegšanas vienkārši uzsildīt mikroviļnu krāsni .

Tūlīt padalīšos ar vēl dažām gardu kartupeļu ēdienu receptēm, kuras gatavoju svētku galdam:

Sastāvdaļas:

Kartupeļi – 800 g
• Sviests – 50 g
• Siers – 60 g
• Olu dzeltenumi – 2 gab.
• Muskatrieksts – šķipsniņa
• Granulēti ķiploki – 1 tējk.
• Cepta tītara (vai vistas gaļa) ​​- 200 g (vai vārīta)
• Sīpols – 1 gab.
• Augu eļļa – 3 ēd.k.
• Malti melnie pipari
• Sāls

Skudras ir mūsu draugi: kāpēc jums tās nav jāiznīcina savā īpašumā

KĀ GATAVOT:

Kartupeļus nomizoju un vāru sālsūdenī.

Lasi vēl: Pazīstams mežsargs parādījis foršu odu atbaidīšanas līdzekli, kas aug jebkurā mežā vai birztalā

Kamēr kartupeļi vārās, gatavoju pildījumu. Sīpolu apcepu augu eļļā vai sviestā un pievienoju sasmalcinātu gaļu (ņemu vārītu vai ceptu gaļu). Sāli un pievieno melnos piparus.

Kartupeļus sasmalcinu biezenī. Pievienoju sviestu, rīvētu sieru, garšvielas (parasti ņemu saspiestu ķiploku un nedaudz muskatrieksta). Sajauc (es to daru, izmantojot kartupeļu smalcinātāju).

Lasi vēl: Skudras ir mūsu draugi: kāpēc jums tās nav jāiznīcina savā īpašumā

Tagad olu dzeltenumi. Pievienoju un vēlreiz samīcu mīcekli.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment