Mājās gatavots plombīra saldējums. Neticami gards un daudz veselīgāks par veikalā nopērkamo!

Šodien aicinām mājas apstākļos pagatavot plombīra saldējumu, kas tev atgādinās bērnību. Vienkārša recepte, tikai dabīgas sastāvdaļas. Saldējuma stendam veikalā turpmāk iesi ar līkumu!

Plombīra saldējums ir iecienīts kārums ne tikai bērniem, bet arī daudziem pieaugušajiem. Šim saldējuma veidam raksturīgs augsts tauku saturs, tāpēc tas ir daudz garšīgāks un kalorijām bagātāks nekā piena vai krējuma saldējums.

Veikalos tu atradīsi daudzas šā deserta šķirnes, ko piedāvā dažādi ražotāji, bet saldējumu ar bērnības garšu, 100% dabīgu, tu vari pagatavot tikai mājās, savām rokām. Turklāt pati recepte ir ļoti vienkārša.

Galvenais ievērot proporcijas, sarūpēt nepieciešamos produktus un virtuves piederumus: katlu ar biezu dibenu pienam, mikseri, dziļas bļodas putošanai un trauku gatavajam saldējumam, kuru ērti ievietot saldētavā.

Interneta forumos daži ļaudis iesaka iegādāties īpašu ierīci, saldējuma automātu, lai pagatavotu saldējumu mājās. Tas ir tavā ziņā, bet, ja saldējumu gatavosi sev un saviem ģimenes locekļiem vien pāris reižu gadā, tad šāds pirkums diez vai sevi attaisnos.

Lūk, mājās gatavota saldējuma recepte!

Sastāvdaļas:

3 olu dzeltenumi;
150 grami cukura;
150 mililitri 3,2% piena;
400 mililitri 33% saldā krējuma;
Vaniļas cukurs pēc garšas.

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment