Mājas saldējums no diviem produktiem: gatavošanai veltu 5 minūtes, bet sanāk tik garšīgs

Šo recepti izmantoju diezgan bieži karstajā sezonā. Pagatavošanai nepieciešamas piecas minūtes, taču tas ir tik garšīgs, ka gribās vēl. Saldējumam ir dabiska krēmīga garša un maiga tekstūra, kas atšķiras no veikalā pirktā. Ja jums ir bērni, kas vecāki par 4-5 gadiem, varat gatavot kopā ar viņiem – ļoti jautrs un vienkāršs process!

Sastāvdaļas:

– krējums 35% – 0,5 l

– iebiezinātais piens – 1 bundža (380 g)

– vafeļu kūkas – pēc izvēles

* Iebiezinātais piens ir viena no garšas iespējām mājās gatavotam saldējumam.

Tas būs arī garšīgi, ja pievienosiet krēmam:

– šokolādes skaidiņas;

– maltas ogas;

– kakao;

– smalki sagriezti žāvētu augļu gabaliņi utt.

Pagatavošana:

Galvenā sastāvdaļa ir saldais krējums. To tauku saturam jābūt vismaz 35%, lai tie labi saputotu, un krējumam jābūt labi atdzesētam.

Ielejiet tos traukā un vispirms samaisiet ar zemu miksera ātrumu, pakāpeniski palielinot ātrumu.

Lasi vēl: Šie salāti man ir kļuvuši par “hitu”: tagad es tos gatavoju bieži (neparasts, bet veiksmīgs visu sastāvdaļas salikums)

Sakuļ, līdz veidojas mīkstas virsotnes, kas nenokrīt un saglabā savu formu.

Tad ielej tajā iebiezināto pienu. Ja vēlaties saldāku, pievienojiet visu burku. Ja negaršo saldumi, tad nedaudz mazāk. Turpiniet kult ar mazu ātrumu, lai viss kārtīgi sajauktos līdz gludai masai.

Jūsu ziņā ir izlemt, kādā formā saldējums sacietēt. Var liet īpašās veidnēs, parastajās glāzēs vai ledus paplātē.

Es parasti izmantoju šo iespēju:

Es ņemu vafeļu kūkas ar diametru 24 cm (lai gan var iztikt bez tām). Pirmo kūku ielieku veidnē un uzleju pa virsu pusi no saldā krējuma daudzuma. Vienmērīgi sadaliet ar lāpstiņu.

Tad pārklāju ar otro kūkas kārtu, viegli piespiežu, lai apakšējā kārta kļūst vienmērīgāka, un pievienoju atlikušo krēmu. Pārklāju tos ar trešo kūkas kārtu, viegli piespiežu un lieku ledusskapī līdz pilnīgai sasalšanai. Ideālā gadījumā jūs vēlaties, lai saldējums tur sēdētu visu nakti. Bet jūs varat to iegūt ātrāk, bet ne ātrāk kā pēc 4 stundām.

Saldēto saldējumu izņemu no veidnes, sagriežu porcijās un pasniedzu.

Lasi vēl: Mehdi Ebrahimi Vafa nedēļas prognoze no 2024. gada 15. līdz 31. martam visām zvaigžņu zīmēm

Bērni viņu vienkārši mīl! Noteikti izmēģini!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment