Majonēzē cepta zivs fileja: ne tikai garšīgs, bet arī skaists ēdiens

Cepta zivju fileja – šis ēdiens rotās jūsu galdu un iepriecinās visus zivju mīļotājus.

Majonēzē cepta zivju fileja ir ļoti garšīgs un izsmalcināts ēdiens. Tas ir ideāli piemērots ģimenes vakariņām vai svētku svinībām. Maigas zivju filejas apvienojums ar smaržīgu, zeltainu majonēzes garoziņu piešķir ēdienam īpašu šarmu. Tā pagatavošanas vienkāršība padara to par ideālu izvēli jebkuram gadījumam.

Sastāvdaļas:

Zivju fileja (pēc izvēles, piemēram, menca vai līdaka) – 500 g

Majonēze – 150 g

Citronu sula – 2 ēdamkarotes

Sāls un melnie pipari – pēc garšas

Dilles vai pētersīļi – dekorēšanai

Ķiploki – 2 daiviņas, sasmalcinātas

Pagatavošana:

Nomazgājiet zivju filejas, nosusiniet tās ar papīra dvieli. Fileju pārlej ar citrona sulu, pārkaisa ar sāli un pipariem. Ļauj marinēties 15-20 minūtes.

Bļodā sajauc majonēzi ar sasmalcinātiem ķiplokiem. Var pievienot nedaudz citrona sulas vai rīvēta siera, lai iegūtu papildu garšu.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem pēc Celsija. Zivju fileju ievietojiet cepamajā traukā. Vienmērīgi izklājiet majonēzes maisījumu uz filejām. Cep cepeškrāsnī 20-25 minūtes, līdz tās kļūst zeltainas.

Zivis pasniedz karstas, dekorētas ar svaigiem zaļumiem. Lieliski sader ar viegliem piedevām, piemēram, vārītiem rīsiem vai dārzeņu salātiem.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment