Daudzām saimniecēm šis produkts patīk tā daudzpusības dēļ: makaroni veiksmīgi saderēs ar visdažādākajām piedevām.
Tos var pasniegt ar gaļu, zivīm, dārzeņiem vai pat tikai ar sieru – rezultāts vienmēr būs cienīgs. Turklāt makaroni ir ēdiens, kas patīk gan lieliem, gan maziem, un tie ir ātri pagatavojami.
Tomēr, lai ēdiens izdotos līmenī, ir jāsaglabā produktu konsistence. Ja makaroni salips kopā, tad ēdienu nevarēs saukt par veiksmīgu, saka kulinārijas jautājumu eksperte, pavāre Jūlija Gordone.
Bet ar divu vienkāršu triku palīdzību no šādas attīstības vienmēr var pasargāt.
Kādi ir divi galvenie triki?
Augu eļļa
Šo noslēpumu aktīvi izmanto gan profesionāli pavāri, gan saimnieces ar pieredzi, kas tikai liecina par tā efektivitāti.
Gatavošanas procesā ir nepieciešams tikai ieliet vienu lielu karoti parastas saulespuķu eļļas. Eļļa jāpievieno ūdenim, kurā tiek vārīti makaroni.
Ja vēlaties panākt vieglu garšas nokrāsu, tad varat izmantot olīvu produktu.
Lasi vēl: Kurš skaitlis noteikti ir gudrāko cilvēku dzimšanas datumā: pārbaudiet savu
Sviests
Un šeit par šo triku ne visi zina, lai gan arī tas ir ļoti efektīvs. Pēc tam, kad makaroni jau ir izvārīti un ielikti caurdurī, lai notecinātos, ir vērts uzreiz tiem pievienot gabaliņu sviesta.
Pateicoties tam, ēdiens kļūs aromātiskāks, un paši produkti nesalips kopā.