Tatāru makaroni ar gaļu un dārzeņiem ir viens no maniem iecienītākajiem ēdieniem. Tā pagatavošanas princips ir ļoti līdzīgs plovu gatavošanas principam.
Vārot makaronus parastā ūdenī, tie uzsūc tīru ūdeni. Šajā gadījumā tie tiek mērcēti ļoti garšīgā mērcē (zirvakā), kas pagatavota no gaļas, dārzeņiem un garšvielām.
Iegūtā garša ir vienkārši pasakaina…
Tatāru makaroni ar gaļu un dārzeņiem varētu būt viens no tavām iecienītākajiem ēdieniem, jo tie apvieno vairākas garšas un tekstūras vienā ēdienā – sulīgu gaļu, kraukšķīgus dārzeņus un maigus makaronus.
Turklāt, šis ēdiens ir sātīgs un pilnvērtīgs, piedāvājot līdzsvaru starp proteīnu, ogļhidrātiem un dārzeņiem. Tatāru virtuve tradicionāli piedāvā siltu, mājīgu ēdienu, kas ir gan garšīgs, gan piepildīts ar garšu, kas rada mājas sajūtu.
Sastāvdaļas:
2 iepakojumi makaronu (800 grami)
1 kg liellopu gaļas
3 sīpoli
4 burkāni
2-3 tomāti
5-6 ķiploku daiviņas
2 aso piparu pākstis
1 tējkarote kumīns jeb romiešu ķimenes
1 tējkarote koriandra
Ķekars pētersīļu
Augu eļļa
Sāls un pipari pēc garšas
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Tevi noteikti interesēs
- Amerikānim nācās palikt kopā ar sievasmāti latvieti trīs dienas; otrajā dienā viņam nācās darīt to kas nepatīk
- Pāvels Globa nosauc piecas zodiaka zīmes, kuras no 24. decembra apbalvos visums, kad Venēra ieiet Mežāzī
- “Visur kur viņa ievācas izveidojas izgāztuve un mēs nekādi nevaram palīdzēt” par piedzīvoto stāsta Laura
- Meteorologs atklāj, ka janvāra sākums būs netipisks: ”Sniegpulkstenīši var mosties”
- Atgriezos pēc lietussarga un dzirdēju, kā mans vīrs runāja par mani ar savu māsu – negaidīju, ka tā
- Vasilisa Volodina norāda uz 5 zodiaka zīmēm, kurām janvāris būs īpaši veiksmīgs










