Makos svilpos vējš… Ezotērikas eksperti atklājuši, ka 3 Zvaigžņu Zīmes aprīlī paliks pavisam bez naudas

Ezotēriķi pastāstīja, kuras Zvaigžņu zīmes aprīlī kļūs teju vai bankrotējušas. Iemesls ir banāls: neprasme apieties ar naudu.

Foto – Pexels

Zivis

Ja tev tev ir paveicies labi nopelnīt, tas nenozīmē, ka nauda bezgalīgi kritīs no debesīm. Vispirms tev ir jāiemācās uzturēt savu biznesu, kas nes ienākumus. Un arī – tērēt līdzekļus tā, lai neapvainotu Visumu.

Lasi vēl: “Viņi atradīs pārpilnības atslēgu”: 3 zvaigžņu zīmes varēs uzlabot savu finansiālo stāvokli 2024. gada aprīļa vidū

Mežāzis

Aprīlī tev pastāvīgi trūks naudas. Tas viss tāpēc, ka tu joprojām tērē naudu sīkumiem, bez kuriem patiesībā vari iztikt. Sastādi prioritāšu un būtisko pirkumu sarakstu. Iemācies iepirkties pēc pārtikas preču saraksta principa, nevis tā, kā tev gribas dotajā mirklī…

Foto – Pexels

Dvīņi

Arī tavs iemesls ir banāls – tu pārāk daudz tērē savam ārējam izskatam un greznam atpūtas veidam. Aprīlī tev par to būs jāmaksā. Tev jāstrādā pie savas pašcieņas: patiesībā tavam skaistumam nav nepieciešami tik lieli ieguldījumi. Un tu vari atpūsties arī tepat, tuvāk mājām, tev nav obligāti jādodas ar avio pāri pusei pasaules, lai relaksētos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment