Maksimu Galkinu iesūdz tiesā – iemesls ļoti dīvains

Ar savdabīgu situāciju saskāries viens no Krievijas bagātākajiem šovbiznesa cilvēkiem – Maksims Galkins. Viņš iesūdzēts tiesā ļoti savdabīga iemesla pēc, ņemot vērā viņa turīgumu. 

Krievijas medijos parādījusies informācija, ka Krievijas Pensiju fonds esot likumīgi iekasējis iemaksas 4000 rubļu (jeb 44 eiro) apmērā no slavenā humorista M. Galkina, ko viņš neesot samaksāja kā individuālais komersants. Par to ziņo Telegram kanāls Mash.

Lasi arī: Piecas pazīmes, ka vīrietis ir kļūdījies ar sievietes izvēli … Piektā pazīme ir visizteiktākā un svarīgākā

Krievijas Pensiju fonda pārstāvji ir iesnieguši tiesā prasību pret Galkinu. Izrādās, komiķis neesot samaksājis  ikgadējo pensijas apdrošināšanas iemaksu. Bet kā jau minēst iepriekš – summa ir niecīga.

Tiesas lēmums ir pieejams instances oficiālajā tīmekļa vietnē (spied ŠEIT) 

Iestādes pārstāvji no individuālā komersanta pieprasīja četrus tūkstošus rubļu. Tiesa apmierināja prasību un iekasēja no Galkina arī valsts nodevu – vēl tūkstoti rubļu, kas nonāks Krievijas federālajā budžetā.

“Parādniekam ir tiesības desmit dienu laikā no tiesas rīkojuma saņemšanas dienas iebilst par tā izpildi, kas izdevusi tiesas rīkojumu,” teikts spriedumā.

Tiesa gan, pats Galkins pēc tam sociālajos tīklos skaidrojis, ka šī informācija neatbilst patiesībai un labprāt iesūdzētu tiesā šī izdomājuma autorus, taču nevēlas tērēt tam savu laiku.

 

Arī interesanti: Ko par tavu personību pastāsta gulēšanas poza

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment