Mammai ir jau pāri 40, taču viņa izskatās tik jauna. Viņa atzinās, ka ikdienā sajauc vienkāršu želatīnu ar…

Mātei jau pāri četrdesmit, taču viņa izskatās arvien jaunāka ar katru dienu. Želatīns ir labi pazīstams produkts, ko saimnieces bieži izmanto kulinārijā, gatavojot želejas, mājas marmelādi, galertus un pat saldējumus.

Tomēr maz ir to sieviešu, kas zina, ka želatīns ir lielisks arī kosmētikas vajadzībām. Ja esi vecāka par 30 gadiem, šis raksts ir paredzēts tieši tev!

Lasi arī: Ko simbolizē sveces mirgojošā liesma? Uzziniet par tās iespējamo nozīmi un simboliku

Pašgatavota maska ar želatīnu kļūs par tavu iecienītāko ādas kopšanas līdzekli, jo tās iedarbība ir līdzvērtīga dārgajiem veikalā pieejamajiem krēmiem. Rezultāts būs redzams jau pēc pirmās lietošanas reizes.

 

Sejas maska ar želatīnu

Mēs izvēlējāmies želatīnu par maskas pamatu ar nolūku: tam piemīt spēcīgas savelkošas un mitrinošas īpašības, tas lieliski veido sejas ovālu un ievērojami mazina ādas pietūkumu. Ir pieejamas daudzas maskas, kas balstītas uz želatīnu, un mēs esam sagatavojuši četras vienkāršākās receptes, kas darbojas lieliski. Piemērotas jebkurai gaumei un jebkuram ādas tipam!

4 zodiaka zīmes, kas 2025. gadā peldēsies greznībā un bagātībā: atklāta Vangas prognoze

Želatīns ar gurķi

Šī maska jau pēc pirmās lietošanas reizes uzlabos sejas ādas toni, padarīs to gaišāku un tonizēs novecojošu ādu. Īsts atradums!

Sastāvdaļas:

1 tējkarote želatīna;

1 gurķis;

2 tējkarotes kumelīšu novārījuma;

2 tējkarotes savārītas zaļās tējas;

1 tējkarote alvejas sulas.

Pagatavošana un lietošana:

1. Sarīvē uz smalkās rīves svaigu gurķi, masu izspied caur marli.

2. Želatīnam uzlej kumelīšu novārījumu, zaļo tēju un pievieno gurķa mīkstuma masu. Sildi to ūdens peldē, līdz želatīns izšķīst.

3. Kad želatīns atdziest līdz istabas temperatūrai, lej tajā gurķa sulu un alvejas sulu.

4. Tonizējoša pretgrumbu maksa ir gatava! Lieciet to uz sejas uz 30-40 minūtēm. Pēc tam nomazgājiet ar siltu ūdeni un uzziediet mitrinošu krēmu.

Tas nebūt nav viss! Galvenais padoms vēl sekos!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment