“Man arī būs zēns no Jūsu vīra!” – veikalā man priecīgi paziņoja nepazīstama jauna sieviete

Gatavojoties sagaidīt pasaulē savu pirmdzimto, es bērnu preču veikalā satiku sievieti, kurai arī bija redzams grūtniecības vēders. Viņa arī gatavojās mazuļa nākšanai pasaulē, un, kad es nolēmu ar viņu parunāt, viņa priecīgi paziņoja: “Arī man būs zēns no Jūsu vīra.”

Ar Antonu bijām kopā divus gadus.

Es neinteresējos par viņa privāto dzīvi, bet zināju, ka ar pirmo sievu viņam nebija labas attiecības. Viņu problēmu iemesls bija tas, ka viņiem nebija bērnu.

Lasi arī: Mājas aizsardzības līdzekļi, kas garantēti palīdz likvidēt pelējumu no sienām

Viņa sieva nevarēja palikt stāvoklī. Es draudzīgi atbalstīju Antonu, bet ar laiku mūsu attiecības kļuva romantiskas. Tā es kļuvu par viņa mīļāko. Nezinu, vai viņa sieva bija lietas kursā par mani, bet beigās viņam izdevās uzturēt attiecības ar mums abām.

Reiz viņš man pateica, ka mīl mani, bet pret sievu vairāk neko nejūt.

Tajā brīdī es jau uzskatīju viņu par savu līgavaini. Atpakaļceļa vairs nebija. Pazaudēt Antonu nebija iespējams – viņam es biju pirmajā vietā.

 

“Meita tagad mani ienīst” – sieviete izvēlējusies meitai vārdu, iedvesmojoties no kāda mājsaimniecības priekšmeta

Viņš sāka vairāk laika pavadīt ar mani, nakšņoja pie manis. Kā viņš to paskaidroja sievai, es nezināju un negribēju zināt. Man bija svarīgi, ka viņš ir līdzās.

 

 

Pēc kāda laika no viņu laulības palika tikai zīmogs pasē. Un tad arī es paliku stāvoklī…

Mans mīļotais bija ļoti priecīgs. Bet man ne pārāk patika, ka es būšu vientuļā māte. Mūsdienās tas nav nekas dīvains, bet labāk, lai bērnam būtu īsta ģimene. Antons ātri izšķīrās un dzimtsarakstu nodaļā mūs tikpat ātri reģistrēja kā laulāto pāri, jo bija izziņa par grūtniecību.

Es jutos kā uzvarētāja. Jo es biju precējusies un gaidīju mazuli no mīļotā vīrieša.

Pēc pusgada man jau bija apaļš vēders.

Šādi kotletes neviens negatavo: Manas vecmāmiņas mūžsenā recepte, ko izmantoju katros svētkos

Reiz es aizgāju uz bērnu preču veikalu pēc kostīma dēlam. Tur es satiku no skata patīkamu sievieti, man pat likās, ka esmu viņu agrāk redzējusi. Ārēji bija skaidrs, ka viņa arī bija pēdējā grūtniecības mēnesī.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment