Man jau pāri 40, bet tikai tagad sapratu, kāpēc tualetes podā jāliek balons

Gaisa baloniņš tualetes podā ir vecs triks, ko izmanto mājsaimnieces, kas cenšas būt perfekcionistes. Daudzām no mums būtu pietiekami ar tradicionālo tualetes poda tīrīšanu.

Ir cilvēki, kuriem ir ļoti svarīgi pilnīgi iznīcināt visus netīrumus santehnikā. Balonu triks, lai arī kā tas dīvaini izklausītos, neatstāj netīrumiem un rūsai nekādas cerības. Tas ir tieši tas, kas nepieciešams ģenerālajai tīrīšanai!

Balons podā

Reklāmas triki

Noteikti esat pamanījuši, ka reklāmas bieži vien pārspīlē lietas. Tomēr ir viens aspekts, kur reklāmai ir pilnīga taisnība: runa ir par zonu tualetes poda virsmas apakšā, kurai parasti ir grūti piekļūt. Tur rūsa un netīrumi uzkrājas, neskatoties uz visiem mūsu pūliņiem.

Šajā zonā rodas nepatīkama smaka un veidojas milzīgs skaits dzīvo radību. Piekļūt šai vietai ir izaicinājums pat ar visprecīzākajām birstēm. Tomēr balons spēs atrisināt šo problēmu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Viltīgs triks

Vispirms piepūtīsim balonu un piesien tam striķīti. Pielīmē balonam nelielu skoča gabaliņu. Pēc tam pagatavo tīrīšanas līdzekli. Tas ir, sajauc ēdamkaroti trauku mazgājamā līdzekļa ar 400 ml etiķa.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment