Man jau pāri 40, bet tikai tagad sapratu, kāpēc tualetes podā jāliek balons

 

Novieto balonu podā tā, lai tas pilnībā nosegtu vietu, kur notek ūdens. Ielej podā sagatavoto tīrīšanas līdzekli, līdz tas ir pilns, un pēc tam piepildi podu ar siltu ūdeni. Uzliec podam vāku un atstāj visu uz trijām stundām. Šajā laikā līdzeklis veiks tīrīšanu tavā vietā.

Nobeiguma darbiņi

Pēc tam iztīri podu ar birsti. Lielākā daļa netīrumu, arī tie, kas bija zem apmales, jau būs pazuduši, tāpēc tev paliks tikai neliels darbs. Tad izņem balonu no poda un izveido caurumu vietā, kur bija pielīmēts skoča gabaliņš.

Parasti pēc šādas darbības balons pārplīst, radot ne pārāk patīkamu šļakatu strūklu, bet, pateicoties skoča gabaliņam, balons vienkārši saplaks bez nevajadzīgiem pārsteigumiem. Un tā ir visa procedūra – balons ir izdarījis savu darbu, un tavu tualeti tagad ir tīrāka nekā jebkad!

Sākumā šī tīrīšanas metode var šķist neizklausās nopietna un pat smieklīga, bet, kad vienreiz to izmēģināsi un redzēsi patieso rezultātu, tavs priekšstats par to mainīsies.

Man pašai personīgi pagāja vairāki desmiti gadu kopš manas dzīves, kopš uzzināju par šādu darbību, kas patiesībā ir visai vienkārša un sniedz labu rezultātu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment