Ja es būtu ātrāk zinājusi, būtu pagatavojusi vairāk. Lieliska ideja gaļas gatavošanai!
Sastāvdaļas:
1. Cūkgaļa – 900 gr.
2. Sīpoli – 1 gab.
3. Granātābols – 1 gab.
4. Sāls, paprikas maisījums, paprika – pēc garšas.
5. Sviests – aptuveni 20 g.
Gatavošanas metode:
1. Nomazgājiet cūkgaļu un nosusiniet to ar papīra dvieļiem. Es paņēmu cūkgaļas fileju. Sagrieziet gaļu patvaļīgos gabalos.
2. Pievieno sāli, paprikas maisījumu, papriku un kārtīgi samaisa.
3. Lielu sīpolu sagriež pusgredzenos.
4. Atdaliet granātābolu.
Lasi vēl: Kā uz visiem laikiem atbrīvoties no celmiem savā pagalmā tikai 1 dienā, tos neizrokot un neizraujot ar saknēm
5. Liek tīrā burkā kārtās: sīpols, gaļa, sīpols, granātābols, sīpols, gaļa un tā tālāk, līdz burka ir piepildīta līdz augšai.
6. Virsū liek gabaliņu sviesta.
7. Pārklāj ar foliju un liek aukstā cepeškrāsnī! Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem un cep 1,5 stundas.
8. Pēc norādītā laika izslēdziet cepeškrāsni un neatveriet to 5 minūtes, pretējā gadījumā krasas temperatūras maiņas dēļ burka var saplaisāt.
Pateicoties granātābolam un sīpoliem, gaļa izrādās maiga, aromātiska, ar bagātīgu garšu un nelielu augļu salduma nokrāsu.
Lasi vēl: Pāvels Globa šīm divām zodiaka zīmēm septembra beigās, ar lielu iespējamību, prognozē finansiālu veiksmi
Šis ēdiens lieliski sader ar jebkuru garnīru, un sulu, kurā vārījās gaļa, var izmantot kā mērci, jo tas izrādās neticami garšīgs.