Esmu izmēģinājis tik daudz dažādu ēdienu recepšu ar bietēm, bet šie salāti ir kļuvuši par vienu no maniem favorītiem. Tiem ir tik oriģināls un neparasts sastāvs, ka gandrīz neviens nevar uzminēt, kas vēl, izņemot bietes, tajos slēpjas.
Teikt, ka šī recepte ir pārsteidzoša, nebūtu pietiekami. Vienā vārdā, jums tā vienkārši steidzami jāizmēģina!
Dārgie draugi, šodien mēs gatavosim ļoti ātri, un es apsolu, ka rezultāts būs izcils. Nepazīstu nevienu cilvēku, kuram šie salāti negaršotu. Bet es jūs uzreiz brīdinu – recepte ir patiešām neparasta un apbrīnas vērta.
Visas salātu sastāvdaļas, kā ierasts, būs raksta pašās beigās, bet tagad stāstu pagatavošanas gaitu:
Ko un kā darām Tātad, sākam. Salāti ir ar bietēm, tāpēc mēs sākam ar tām.✅
Novārām bietes, notīrām un sagriežam kubiņos. Viss ir vienkārši, bez jebkādiem sarežģījumiem vai trikiem.
“Man ir 60, viņam 49. Es viņu pievilināju ar acu spīdumu” — stāsts par vēlo mīlestību
Ja vēlaties bietes cept cepeškrāsnī, nevis vārīt, kāpēc gan ne? Tas arī ir diezgan labs variants. Bet es, kā vecās kulinārijas skolas piekritēja, bietes vāru.
Kā saglabāt enerģiju un dzīvesprieku pēc 60: trīs zelta likumi
Kā jūs domājat, kas būs nākamā sastāvdaļa? Kaut kas tāds, kas vienmēr labi sader ar bietēm? Domāju, ka daudzi jau ir uzminējuši. Tie ir sālīti gurķīši. Arī tos sagriežam kubiņos…
Tālāk seko pats būtiskākais solis, lai salāti izdodas lieliski!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- “Man ir 60, viņam 49. Es viņu pievilināju ar acu spīdumu” — stāsts par vēlo mīlestībuby Rinalds Bergmanis
- 4. jūlijs Senlatviešu kalendārā – Liepu diena: skaisti rituāli, kas palīdzēs piesaistīt ģimenes un attiecību laimiby Laura Andersone
- Kā saglabāt enerģiju un dzīvesprieku pēc 60: trīs zelta likumiby Rinalds Bergmanis