Starp citu, ja dodat priekšroku marinētiem gurķiem, varat izmantot tos. Nav nepieciešams izmantot tieši sālītus. Vienvārdsakot, izmantojiet gurķus, kas konservēti jums tīkamākajā veidā.
Tagad pāriesim pie sastāvdaļas, kas nav gluži tipiska biešu salātiem, bet diezgan piemērota. Tās ir konservētas pupiņas.
Ar pupiņām nekas īpašs nav jādara, vienkārši nolejiet šķidrumu un pievieojiet pārējām sastāvdaļām. Tas var būt jebkuras pupiņas – gan sarkanās, gan baltās.
Bet tagad ir pienācis laiks pašai neparastākajai sastāvdaļai, kas padarīs šos salātus patiesi oriģinālus. Uzmini, kas tā ir? Nē, neuzminēsi!
Dārznieks Dāvids padalās ar savas ģimenes marinēto gurķu recepti: viena sastāvdaļa ir ļoti neparasta
Šo sastāvdaļu reti lieto kopā ar bietēm, bet velti. Tā ir neticami garšīga un lieliski sader ar bietēm.
Tātad, draugi, tā ir vārīta vistas fileja! Jā, jūs izlasījāt pareizi, tik negaidīta sastāvdaļa! Un ticiet man, tā ir patiešām garšīga. Viegli uzminēt, ko darīt ar vistu. Novārām to tāpat kā tad, kad gatavojam rasolu, un sagriežam mazos kubiņos.
Gandrīz viss ir gatavs. Pārsteigumu vairs nebūs. Atliek tikai sasmalcināt dilles un lociņus, pievienot majonēzi, sāli un maltus melnos piparus pēc garšas.
Tas arī viss! Tagad varat baudīt savu kulinārijas meistardarbu. Es vienkārši dievinu šos salātus. Tie ir pilnīgi atšķirīgi no citiem populāriem biešu salātiem. Tieši tāpēc tie iekarojuši daudzu gardēžu sirdis.
Neviens uzreiz nespēj sagaršot, kādas ir šo salātu sastāvdaļas, pat pieredzējuši pavāri. Bet visi ir pārsteigti un nebeidz vien slavēt šo uzkodu.
Kā 20 sekundēs izņemt visas asakas no ceptas zivs: eksperts atklāja vienkāršu triku
Labu apetīti, draugi! Gatavojiet ar prieku un labā noskaņojumā. Un sastāvdaļas, kā solīts, ir klāt:
Vārītas bietes – 200 g
Sālīti gurķi – 100 g
Pupiņas no kārbas – 150 g
Vārīta vistas gaļas – 150 g
Dilles un lociņi pēc garšas
Majonēze, sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Ja jums noderēja šī burvīgā recepte, atzīmējiet rakstu ar “patīk” un dalieties ar draugiem sociālajos tīklos. Priecāsimies arī par jūsu komentāriem, īpaši, ja esat biešu ēdienu cienītājs!
Tevi noteikti interesēs
- Kā saglabāt enerģiju un dzīvesprieku pēc 60: trīs zelta likumiby Rinalds Bergmanis
- No piektdienas laikapstākļi sagriezīsies kājām gaisā: Latvijai strauji pietuvosies aukstā gaisa fronteby Sandra Vīgante
- Dārznieki norāda diennakts laikus, kad dārzu laistīt nav vērts — ūdens tiek vienkārši izšķērdētsby Rinalds Bergmanis