Man nesen atklāja ideālu veidu, kā pagatavot mīksti vārītas olas

 

Daudzi no mums katru dienu ēd olas – dažiem tās garšo ceptas, citiem vārītas. Tā kā daudziem joprojām ļoti patīk vārītas olas ar ideāli mīkstu vidu, nesen ar lielu panākumu atradu lielisku veidu, kā tās pagatavot.

Tas ir viens produkts, bet to var pagatavot tik dažādos veidos.

Olas var pagatavot dažādos veidos – cept, vārīt mīkstas vai cietas, vai arī sautēt. Tās vienmēr būs garšīgas un lieliski derēs gan brokastīs, gan citu ēdienu pagatavošanā.

 

Kāpēc ēst olas

Olas ir lielisks augstas kvalitātes olbaltumvielu avots, kas ir būtiskas muskuļu veidošanai un atjaunošanai, kā arī ķermeņa vispārējai funkcionēšanai.

Tās ir bagātas ar dažādiem svarīgiem vitamīniem un minerālvielām, piemēram, A, D, E, B12 vitamīnu, riboflavīnu, folātu, selēnu, un holīnu. Holīns ir īpaši svarīgs.

Viena vidēja izmēra ola satur tikai aptuveni 70-80 kalorijas, kas padara to par lielisku uzturvielu blīvu pārtiku ar salīdzinoši zemu kaloriju skaitu.

Manuprāt ideāli būtu vārīta ola “maisiņā”. Tas ir kaut kur starp mīksti vārītu olu un cieti vārītu olu. Tad olas baltums ir stingrs, bet dzeltenums šķidrs. Šis ir ļoti garšīgi. Es jums pastāstīšu, kā pagatavot mīksti vārītu olu!

Šķir otru lapu, lai uzzinātu metodi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment