1.Uzlieciet katlu ar ūdeni uz plīts vārīties.
2.Izņemiet olas no ledusskapja un nekavējoties ievietojiet tās verdošā ūdenī.
Lasi arī: Pieci iemesli, kāpēc es saldēju ķiplokus (ērti, nezaudē garšu un asumu)
3.Vāra olas 6 minūtes.
4.Pēc olu vārīšanas ielieciet tās traukā ar aukstu ūdeni.
Tevi arī varētu interesēt
Šādas olas, kas pagatavotas “maisiņā”, varat izmantot kā makaronu zupas vai citu ēdienu sastāvdaļu. Panākt perfektu konsistenci nav viegli. Ja sekosi norādījumiem, viss izdosies!
Vārītas olas ir vienkārši un ātri pagatavojamas, un tās var iekļaut dažādās maltītēs – no brokastīm līdz salātiem un uzkodām. Olas palīdz ilgāk saglabāt sāta sajūtu, kas var būt noderīgi svara kontrolei.
Šo iemeslu dēļ vārīta ola ir ne tikai barojošs un veselīgs, bet arī ērts un universāls uztura papildinājums.
Labu apetīti un lai izdodas!
Tevi noteikti interesēs
- Ornitologs Dmitrijs atklāj, vai apgalvojums, ka putnus nedrīkst barot ar maizi, ir patiessby Laura Blūma
- Kādu konteineru izvēlēties stādiem – daudzu dārzkopju kļūdasby Anete Vītola
- Meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar pirmajām precīzajām februāra prognozēm: atkal gaidāmi pamatīgi rekordi?by Laura Blūma