1.Uzlieciet katlu ar ūdeni uz plīts vārīties.
2.Izņemiet olas no ledusskapja un nekavējoties ievietojiet tās verdošā ūdenī.
Lasi arī: Pieci iemesli, kāpēc es saldēju ķiplokus (ērti, nezaudē garšu un asumu)
3.Vāra olas 6 minūtes.
4.Pēc olu vārīšanas ielieciet tās traukā ar aukstu ūdeni.
Šādas olas, kas pagatavotas “maisiņā”, varat izmantot kā makaronu zupas vai citu ēdienu sastāvdaļu. Panākt perfektu konsistenci nav viegli. Ja sekosi norādījumiem, viss izdosies!
Vārītas olas ir vienkārši un ātri pagatavojamas, un tās var iekļaut dažādās maltītēs – no brokastīm līdz salātiem un uzkodām. Olas palīdz ilgāk saglabāt sāta sajūtu, kas var būt noderīgi svara kontrolei.
Šo iemeslu dēļ vārīta ola ir ne tikai barojošs un veselīgs, bet arī ērts un universāls uztura papildinājums.
Labu apetīti un lai izdodas!
Tevi noteikti interesēs
- Pļaviniekos vēl ilgi apsprieda mīlestību starp skaisto meiteni un vietējo “slikto zēnu”; beigas gan nebija tādas, kādas visi bija iedomājušiesby Aigars Andersons
- Kāpēc zemeņu audzētāji ar stāžu šos augus vienmēr stāda rudenī: nosaukti labākie termiņiby Laura Andersone
- Kāpēc patiesībā zosis lido otrādi ar vēderu uz augšu — eksperta skaidrojums neparastajam trikamby Rinalds Zembergs