Pēdējā lieta, kas jāsagatavo, ir pildījums. Un tam ir svarīgas šim ēdienam nepieciešamās garšvielas. Atsevišķā bļodā sajaucam tomātu pastu, ūdeni, sāli, piparus (piparus vajag galvenokārt tad, ja gatavojam bez adžikas), svaigi spiestu ķiploku un visbeidzot saldo papriku un hopli-suneli.
Pāri vistas gaļai un kartupeļiem pārlejiet mērci, uzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai un samaziniet karstumu līdz minimumam. Aizver ar vāku un vāra 30 minūtes. Tas ir viss!
Gatavo gardumu papildinām ar svaigu koriandru vai pētersīļiem.
Lasi vēl: Kam jāgatavojas vētrai: 4 zvaigžņu zīmes, kuru planētu parāde 21. janvārī nesīs nelabvēlīgu periodu
Mēs klājam galdu ar marinētiem dārzeņiem un garšvielām un svaigām karstām plātsmaizēm, apsēžamies un baudām pasakainu gruzīnu maltīti. Runājot par to, šeit ir bonuss.
Jurijs Šatunovs 20 gadus slēpa sievu no svešiniekiem — rīcības iemesls bija apbēdinošs
Tevi noteikti interesēs
- Satikos ar vīrieti un līdz ausīm iemīlējos, bet viņš izvirzīja vienu nosacījumu, un tagad es nezinu, kā rīkotiesby Rinalds Bergmanis
- Eksperti skaidro, kāpēc suņiem patiesībā nedrīkst dot vārītus kaulus un gaļuby Laura Blūma
- Vīra dzimšanas dienā vīramāte pasniedza viņam dāvanu, pēc kuras viņa vairs nav laipni gaidīta mūsu mājāsby Rinalds Bergmanis