Pēdējā lieta, kas jāsagatavo, ir pildījums. Un tam ir svarīgas šim ēdienam nepieciešamās garšvielas. Atsevišķā bļodā sajaucam tomātu pastu, ūdeni, sāli, piparus (piparus vajag galvenokārt tad, ja gatavojam bez adžikas), svaigi spiestu ķiploku un visbeidzot saldo papriku un hopli-suneli.
Pāri vistas gaļai un kartupeļiem pārlejiet mērci, uzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai un samaziniet karstumu līdz minimumam. Aizver ar vāku un vāra 30 minūtes. Tas ir viss!
Gatavo gardumu papildinām ar svaigu koriandru vai pētersīļiem.
Lasi vēl: Kam jāgatavojas vētrai: 4 zvaigžņu zīmes, kuru planētu parāde 21. janvārī nesīs nelabvēlīgu periodu
Mēs klājam galdu ar marinētiem dārzeņiem un garšvielām un svaigām karstām plātsmaizēm, apsēžamies un baudām pasakainu gruzīnu maltīti. Runājot par to, šeit ir bonuss.
Jurijs Šatunovs 20 gadus slēpa sievu no svešiniekiem — rīcības iemesls bija apbēdinošs
Tevi noteikti interesēs
- Krāpnieki mēģināja apmānīt manu vecmāmiņu, taču viņa viņiem deva smagu mācībuby Sandra Ločmele
- Nolēmu Ventspilī izsekot znotu un ieraudzīju kaut ko nepatīkamu: tagad nezinu, kā paskatīties meitai acīsby Rinalds Bergmanis
- Ūsiņa diena 23.aprīlī – vieni no senākajiem senlatviešu svētkiem: 6 lietas, kas jāizdara, lai iegūtu aizsardzību un svētībuby Laura Blūma