Pēdējā lieta, kas jāsagatavo, ir pildījums. Un tam ir svarīgas šim ēdienam nepieciešamās garšvielas. Atsevišķā bļodā sajaucam tomātu pastu, ūdeni, sāli, piparus (piparus vajag galvenokārt tad, ja gatavojam bez adžikas), svaigi spiestu ķiploku un visbeidzot saldo papriku un hopli-suneli.
Pāri vistas gaļai un kartupeļiem pārlejiet mērci, uzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai un samaziniet karstumu līdz minimumam. Aizver ar vāku un vāra 30 minūtes. Tas ir viss!
Gatavo gardumu papildinām ar svaigu koriandru vai pētersīļiem.
Lasi vēl: Kam jāgatavojas vētrai: 4 zvaigžņu zīmes, kuru planētu parāde 21. janvārī nesīs nelabvēlīgu periodu
Mēs klājam galdu ar marinētiem dārzeņiem un garšvielām un svaigām karstām plātsmaizēm, apsēžamies un baudām pasakainu gruzīnu maltīti. Runājot par to, šeit ir bonuss.
Jurijs Šatunovs 20 gadus slēpa sievu no svešiniekiem — rīcības iemesls bija apbēdinošs
Tevi noteikti interesēs
- Kartupeļi galvenajā lomā: 6 vienkāršas un gardas receptes
- Likumsargs lūdz autovadītāju atvērt motora pārsegu: kāpēc vairums šoferu pieļauj milzu kļūdu šajā situācijā
- Kā saglabāt burkānus svaigus visu ziemu – it kā tikko no dobes
- Ražu sagaidīsiet jau pēc mēneša: zemeņu audzētāja dalās pieredzē – kā izaudzēt ogas mājās, uz palodzes
- Man nācās pateikt draudzenei, ka vīrs mani nelaiž ar viņu tikties: bet viss nebija tik vienkārši
- Pie manis uz Ventspili atbrauca draugs no Marokas un viņam ļoti nepatika 8 lietas ko latvieši atļaujas darīt: stāstu ko








