4. Pagatavojiet krēmu. Dažas minūtes kuliet krējumu kopā ar pūdercukuru.
5. Uz šķīvja lieciet vienu gaišo ripu, pārsmērējiet to ar krēmu, tad lieciet tumšo ripu, kuru arī bagātīgi pārsmērējiet ar krēmu. Tādā veidā turpiniet „kraut” torti, ievērojot secību.
5. jūlijs senajos kalendāros – Saulpureņu diena: kāpēc šajā dienā labāk nedzirdēt, kā ķērc vārnas
Pēdējo ripu nedaudz padurstiet ar dakšiņu, pārlejiet atlikušo krēmu, noziediet tortes maliņas ar krēmu un pārberiet ar drupačām, ko ieguvāt sadrupinot apgrieztās maliņas. Lieciet torti ledusskapī vismaz uz 4 stundām, lai ievelkas.
Iesakām krēma pagatavošanai izmantot tieši pūdercukuru, jo cukurs pilnībā krējumā neizšķīdīs, un nepatīkami čirkstēs zobos. Drupačām varat pievienot arī drupinātus valriekstus, starp citu, tos var bērt arī starp ripām.
Sastāvdaļas
* 100 g sviesta;
* 2 olas;
* 200 g iebiezinātā piena;
* 1 tējk. cepamā pulvera;
* 8 ēdamkarotes miltu;
* 700 g 20% krējuma;
* 100 g pūdercukura;
* 1 ēdamkarote kakao pulvera.
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc kaķis sper ar pakaļkājām: eksperti atklāj patiesību, kamdēļ dzīvnieki tā dara
- Ko daudzi saprot tikai pēc 70 gadiem: kļūdas, kuras var nepieļaut jau tagad
- Vācu sievietes nav kautrīgas, kamēr latvietes sarkst šo darot: ”Pat vienatnē latvietes to nedarītu”
- Kāpēc patiesībā lielveikalos Lidl, Maxima bieži strādā tikai viena vai divas kases un ko viņi no tā iegūst
- PVD izplata svarīgu informāciju visiem mīluļu īpašniekiem Latvijā: ”Mēs negaidīti varam arī braukt pārbaudīt”
- 3 gadījumi, kad nav jāpakļaujas ceļu inspektora prasībām: jums nekas par to nedraud








