Mana bērnības recepte, kas iepriecina visus manu radiniekus, kuri prasa vēl un vēl!

Iespējams, ka tieši krēmīgās tortes, ko daži sauca par krēmīgajām kūkām, ir viens no pirmajiem nopietnajiem desertiem, ko meitenes mācās gatavot, sākot apgūt gatavošanas mākslu. Krēmīgo kūku receptes ir tik daudz, ka var palikt apmulsis!

 

 

Ir pieejamas gan vienkāršas, gan sarežģītas receptes, gan ar smilšu, gan biskvīta mīklas pamatni, un tās var pildīt ar dažādām piedevām.

Arī mums nav iespējams izvairīties no šī garšīgā deserta, tāpēc piedāvājam ātrās krējumkūkas recepti. Novērtējiet šo saldi un gaisīgu izstrādājumu ar maigo krējuma pildījumu!

Šī kūka ir īstens atradums gan strādājošām saimniecēm, gan tiem, kas tikai sāk apgūt konditorejas mākslas pamatus. Ar minimālu spēka pielikumu varēsiet iegūt skaistu un garšīgu desertu. Ripas var cept arī multivāra katlā – tās būs vēl pufīgākas un gaisīgākas. 30-35 minūtes cepšanas laikā būs pilnīgi pietiekami.

 

Iespējams, labākie kārtainie salāti svētku galdam. Neparasta sastāvdaļu kombinācija, vareni gards rezultāts!

 

 

Sastāvdaļas:

* 100 g sviesta;

* 2 olas;

* 200 g iebiezinātā piena;

* 1 tējk. cepamā pulvera;

* 8 ēdamkarotes miltu;

* 700 g 20% krējuma;

* 100 g pūdercukura;

* 1 ēdamkarote kakao pulvera.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu precīzu pagatavošanas gaitu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment