Mana labākā draudzene viesmīle dalās ar noslēpumiem, kur nevajag sēdēt restorānā, lai par vakaru neatdotu visu algu

Šodien mēs apspriedīsim, kā neiztērēt visu savu algu uz vienām vakariņām restorānā. Jābūt atklātiem: šie grezni restorāni bieži vien spēj izvilināt no jums naudu līdz pēdējam centam, līdzīgi kā prasīga sieva no bagāta vīra.

Izrādās, ka restorānu stratēģijas ir izstrādātas tā, lai iegūtu no jums pēc iespējas vairāk līdzekļu.

Šodien dalīšos ar dažiem padomiem, kur un kā labāk neapsēsties restorānā, lai izvairītos no nepatīkamām situācijām un pārāk lieliem izdevumiem. Dažas no šīm gudrībām man atklāja draudzene, kas strādā viesmīlības nozarē.

Daudzos restorānos, papildus galdiem kopējā zālē, ir pieejami arī īpaši privāti nodalīti stūrīši. Šie vilinošie stūrīši bieži vien izskatās kā ideālas vietas romantiskām vakariņām, jo tie nodrošina iespēju būt vieniem un baudīt mieru.

Tu vari justies kā aiz burvju sienas, kurā vari atslābināties un baudīt ēdienu. Bet esi uzmanīgs, draugs! Šie komforta stūrīši nav tikai domāti, lai tevi ērti iekārtotu, bet arī, lai palielinātu iespēju, ka tu zaudēsi kontroli pār savu maku.

Reiz, kad mēs ar manu puisi izvēlējāmies vakariņot tādā restorānā, ērtie dīvāniņi, maigs apgaismojums un burvīgā atmosfēra mudināja mūs izvēlēties ēdienus, ko sākotnēji nebija plānots. Kāds bija rezultāts?

Lai arī vakariņas bija izcilas un garšīgas, rēķins, kas sekoja pēc mūsu maltītes, nebija pārāk patīkams un nācās to sadalīt. Ja vēlies, lai tava iztika pietiek arī citiem izdevumiem, ieteicams izvairīties no šiem īpaši pievilcīgajiem solo galdiem, kas var viegli pārsniegt tavus finansiālos plānus.

Tomēr šie ir tikai “ziediņi..” Ir arī citas vietas, kuras būtu prātīgi apsvērt, pirms dodies tur atpūsties.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment