Mana labākā draudzene viesmīle dalās ar noslēpumiem, kur nevajag sēdēt restorānā, lai par vakaru neatdotu visu algu

Galdiņi ar skatu uz virtuvi

Šīs vietas var izskatīties lieliskas no paša sākuma, ar iespēju vērot, kā tiek gatavots ēdiens un kā pavārs strādā. Tomēr paturi prātā, ka šis pievilcīgais skats bieži vien nozīmē arī augstāku rēķinu.

Kad mēs ar kolēģiem izvēlējāmies galdiņu ar skatu uz virtuvi, lai izbaudītu šefpavāra prasmes, mēs nevarējām atteikties no iespējas nogaršot dažādus ēdienus „pēc šefpavāra ieteikuma”. Rezultātā mūsu rēķins bija krietni lielāks nekā sākotnēji plānots, un budžets tika ievērojami samazināts.

Galdiņi pie ieejas un bāra letes

Tu noteikti pazīsti šos galdiņus pie ieejas un bāra letes – tās ir izvietotas tā, lai redzētu ienākošos un izejošos cilvēkus un izjustu restorāna dzīvīgumu. Tā rezultātā šie galdiņi darbojas kā „makšķeres”, veicinot biežākus papildu dzērienu un uzkodu pasūtījumus.

Nesen mēs ar draudzenēm izvēlējāmies vakariņot pie galdiņiem pie ieejas un tik ļoti aizrāvāmies ar cilvēku vērošanu, ka nepamanījām, kā mūsu rēķins pakāpeniski auga.

Nākamajā rītā, atceroties šo „īpatnējo vakaru”, mēs bijām pārsteigtas par savu iztērēto naudu. Tagad pat domāt par sēšanos pie šādiem galdiem mums nav vēlmes.

Tagad, kad esi uzzinājis, kur labāk nesēdēt restorānā, lai izvairītos no liekiem izdevumiem, tu vari vieglāk kontrolēt savu budžetu un neļaut šiem trikiem izsist sevi no līdzsvara. Garšīga ēdiena baudīšana ir svarīga, bet, piekrīti, ka divreiz patīkamāk ir, ja rēķins ir adekvāts un nepārsteidz ar negaidītām summām.

Protams, ne visi piedzīvo šādas situācijas, jo ir cilvēki, kas lieliski saprot, kā rīkoties restorānā, lai neiztērētu pārāk daudz.

Tomēr ne visiem šie padomi vienmēr izdodas īstenot, tāpēc ir svarīgi būt informētam un gatavam izvairīties no nevajadzīgiem izdevumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment