Mana omīte atklāj, kura sastāvdaļa padara biezpiena plāceņus tik garšīgus, ka tie pazūd 2 minūtēs

Brokastu laikā biezpiena plācenīši var būt tikpat gardi un sātīgi kā olu kultenis, grauzdiņi, putra vai biezpiens. Taču, atšķirībā no citiem brokastu ēdieniem, plācenīši var kļūt par lielisku desertu.

To pagatavošana ir vienkārša – vienkārši apviļā tos miltos un izcep. Tomēr bieži vien rezultāts ir vājāks nekā gaidīts. Kāpēc tad biezpiena plācenīši nesanāk kā iecerēts?

Mēs nolēmām sniegt nelielu skaidrojumu: biezpiena plācenīši var nesanākt vairāku iemeslu dēļ. Daži var izjukt, citi var satekt, vēl citi var atgādināt gumiju, bet daži var būt vienkārši negaršīgi. Dalāmies ar dažiem knifiem, kas palīdzēs pagatavot gardus plācenīšus.

 

Kāpēc biezpiena plācenīši jūk ārā

Ja biezpiens ir pārāk sauss, īpaša uzmanība jāpievērš olu skaitam, jo tās ir galvenais saistītājs, kas ietekmē plācenīšu kvalitāti. Tāpat milti palīdz noturēt biezpienu kopā. Ja plācenīši uz pannas zaudē formu un izjūk, iespējams, būs nepieciešams pievienot vēl pāris karotes miltu.

 

Plācenīši var arī sadrupt, ja tajos ir pārāk daudz cukura. Cukurs kūst un iztek kopā ar biezpienu. Tas pats var notikt, ja plācenīšu masa tiek likta uz pannas ar siltu eļļu. Ja neviens no šiem iemesliem nav problēmas cēlonis, iespējams, panējums ir pārāk plāns.

Kāpēc plācenīši iznāk negaršīgi

Pirmkārt, biezpiena kvalitāte būtiski ietekmē plācenīšu garšu. Tomēr ir arī citi svarīgi sīkumi, kuriem jāpiešķir uzmanība, lai iegūtu lielisku garšu.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment