Mana omīte atklāj, kura sastāvdaļa padara biezpiena plāceņus tik garšīgus, ka tie pazūd 2 minūtēs

 

Mēģinot plācenīšus padarīt biezākus, bieži var gadīties, ka pievieno pārāk daudz sodas. Labāk ir izmantot cepamo pulveri kā alternatīvu.

Otrkārt, eļļa, kurā cep plācenīšus, ir svarīga. Es izmantoju rafinēto saulespuķu eļļu, un ar to plācenīši sanāca visai labi. Tomēr iespējams, ka būsi pārsteigta, uzzinot, ka plācenīši, kas cepti ar sviestu ieziestā pannā, ir daudz garšīgāki.

 

Treškārt, ir svarīgi izmantot pietiekami daudz sāls. Sāls lieliski kombinējas ar cukuru, un sāļā karamele to lieliski apliecina! Neaizmirsti izmantot abus šos komponentus, lai plācenīši iegūtu īsto garšu.

Kāpēc plācenīši piedeg

 

Šo ēdienu vajag cept uz vidējas vai pat lēnas uguns, lai nodrošinātu, ka plācenīši izcepas arī iekšpusē, nesadedzinot ārpusi. Taču jāatceras, ka arī lēnas uguns cepšanas laikā, ja pievieno pārāk daudz cukura, var rasties problēmas.

Tagad tu zini visu, kas nepieciešams, lai biezpiena plācenīši būtu tikpat garšīgi kā restorānā. Lai sasniegtu kulinārijas mākslas augstākos līmeņus, izmanto riekstus, garšvielas un augļus. Tie var ievērojami bagātināt plācenīšu garšu! Īpaši iesakām pagatavot plācenīšus ar āboliem un kanēli.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment