Mēģinot plācenīšus padarīt biezākus, bieži var gadīties, ka pievieno pārāk daudz sodas. Labāk ir izmantot cepamo pulveri kā alternatīvu.
Otrkārt, eļļa, kurā cep plācenīšus, ir svarīga. Es izmantoju rafinēto saulespuķu eļļu, un ar to plācenīši sanāca visai labi. Tomēr iespējams, ka būsi pārsteigta, uzzinot, ka plācenīši, kas cepti ar sviestu ieziestā pannā, ir daudz garšīgāki.
Treškārt, ir svarīgi izmantot pietiekami daudz sāls. Sāls lieliski kombinējas ar cukuru, un sāļā karamele to lieliski apliecina! Neaizmirsti izmantot abus šos komponentus, lai plācenīši iegūtu īsto garšu.
Kāpēc plācenīši piedeg
Šo ēdienu vajag cept uz vidējas vai pat lēnas uguns, lai nodrošinātu, ka plācenīši izcepas arī iekšpusē, nesadedzinot ārpusi. Taču jāatceras, ka arī lēnas uguns cepšanas laikā, ja pievieno pārāk daudz cukura, var rasties problēmas.
Tagad tu zini visu, kas nepieciešams, lai biezpiena plācenīši būtu tikpat garšīgi kā restorānā. Lai sasniegtu kulinārijas mākslas augstākos līmeņus, izmanto riekstus, garšvielas un augļus. Tie var ievērojami bagātināt plācenīšu garšu! Īpaši iesakām pagatavot plācenīšus ar āboliem un kanēli.
Tevi noteikti interesēs
- Lūcijas diena 13. decembrī: dabas vērotājs Vilis Bukšs atklāj, kāpēc īpaša nozīme ir vilkačiem un kādu ziemu varam gaidīt vēl
- Iztērēju visu Māra ietaupījumus un uzrīkoju sev pamatīgu Vecgada vakaru Taizemē; kas viņam par to bija sakāms
- Sešas ķīniešu zodiaka zīmes 2025. gada 14. decembrī piesaistīs īpašu veiksmi un labklājību
- Elīna nevarēja atļauties nopirkt pat kāroto ananāsu, kamēr vīrs pa kluso pirka brendu drēbes – kā Elīna šo atrisināja
- Baiba Sipeniece-Gavare atklāti par populāro šovu “Saimnieks meklē sievu” pēc astoņiem nostrādātiem gadiem
- Visi brauca pie manis, lai par velti nosvinētu Vecgada vakaru – uztaisīju viņiem joku un aizslēdzu durvis










